ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

0 Γενναία απόφαση από τους Βο(υ)λευτές μας.

Την ώρα που ξεζουμίζουν τον Κοσμάκη αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν το χέρι "βαθιά" στην τσέπη. Τόσο που θα συνεχίζουν να πληρώνονται κάθε φορά που θα συστήνεται μια Επιτροπή.

Πρόκειται για μείωση της αποζημίωση τους για κάθε συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές Επιτροπές στα 150 ευρώ ανά συνεδρίαση από 245 ευρώ.


Μετά από τοσες προσπάθειες ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί πρέπει να πληρώνονται εξτρά για να κάνουν την δουλειά τους. Εδώ που τα λέμε τώρα, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις την δουλειά τους δεν την κάνουν.

http://to-mati.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...