ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

0 Επίσημη πρώτη ματιά στο ‘The Hobbit’…

Ένα ξεκίνημα με λίγο κινηματογραφική ειδησεογραφία. Το Τhe Hobbit μας δίνει τις πρώτες σκηνές από τον Gandalf και τον Martin Freeman ως Bilbo – το μεγαλύτερο hobbit μέχρι σήμερα.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της προσαρμογής του Peter Jackson για το βιβλίο «The Hobbit» — το prequel της τριλογίας «Lord of The Rings» — δίνει στους φαν μια ματιά στον Bilbo Baggins, τον Gandalf the Grey και τα… τεράστια πόδια του Bilbo humungous μέσα από φωτό του Entertainment Weekly.


Το δημιούργημα του Tolken, το «The Hobbit» έχει σπάσει σε δύο μέρη: το «An Unexpected Journey» που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 14 Δεκέμβρη του 2012 και το «There and Back Again» που θα βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκέμβρη του 2013. Η ιστορία μας δίνει την πορεία ενός νεαρού hobbit που χωρίς να το θέλει αναλαμβάνει για τον Gandalf και μια ομάδα από 12 νάνους να πάρει πίσω τον θησαυρό του διαβόητου δράκου Smaug.

Στις σκηνές έχουμε μια πρώτη ματιά του Martin Freeman ως Bilbo – γνωστός ως Tim από την βρετανική έκδοση του «The Office». Στα γυρίσματα υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις αλλά συνολικά θα υπάρχουν 3 μήνες γυρίσματα και συνολικά 254 ημέρες δουλειάς για τις ταινίες, 12 λιγότερες από την τριλογία του «Αρχοντα».



http://www.gadgetfreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...