ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

0 Αναφορές στην Ελλάδα είχε το μανιφέστο του Νορβηγού εκτελεστή...

Στην Ελλάδα αναφέρεται στο πολυσέλιδο μανιφέστο του ο δράστης των φονικών επιθέσεων, στη Νορβηγία, Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος αναγνωρίζει τις πράξεις του, αλλά πιστεύει ότι "δεν έκανε τίποτε το αξιόμεμπτο". Ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία, σκορπίζοντας τον θάνατο, δημοσίευσε αντιισλαμικό μανιφέστο 1.500 σελίδων λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει τις επιθέσεις...

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι μέσα στο τεράστιο κείμενο υπάρχουν αναφορές στην Ελλάδα, τη Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και τον Θουκυδίδη.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος Νορβηγός κάνει μνεία για τον αριθμό των «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας» στις ευρωπαϊκές χώρες. «Προδότες Α' Κατηγορίας είναι οι πολιτικοί ηγέτες(συμπεριλαμβάνονται και και οι επικεφαλής Μ.Κ.Ο.), τα διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ, οι διαμορφωτές άποψης στον πολιτισμό και οι βιομήχανοι. Η τιμωρία που προβλέπεται γι΄αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων.

«Προδότες Β' Κατηγορίας» είναι οι μαρξιστές-πολυπολιτισμικοί πολιτικοί και οι αντίστοιχοι ευρωβουλευτές. Οι προβλεπόμενες ποινές γι΄αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορούν να επιβληθούν επιεικέστερες.

Στην Ελλάδα ο Μπρέιβικ έχει καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας», ενώ πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η Γερμανία με 82.820! Εντυπωσιάζουν οι εκτεταμένες αναφορές για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Επανάσταση του 1821, την Ίμβρο, την Τένεδο, τη Μικρασιατική Καταστροφή, την ανταλλαγή πληθυσμών, τον Αττίλα του 1974, ακόμη και τον κεφαλικό φόρο που επέβαλαν οι Τούρκοι στους μειονοτικούς Έλληνες το 1942!

Οι θέσεις του συγγραφέως είναι εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της σημερινής Τουρκίας. Η ερμηνεία δε που δίδει στο βιβλίο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» για «το μύθο της ανεκτικότητας των μουσουλμάνων», ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικά ευρωπαϊκά προβλήματα, μια και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη, έχει άμεση σχέση με τη χώρα μας.

Στο βιβλίο αυτό στο Ιντερνετ περιγράφεται ο σχεδιασμός, η παρασκευή των εκρηκτικών και το σκεπτικό που οδήγησαν στη βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο και στην επίθεση με όπλο σε κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Οτόγια.

"Το μανιφέστο αυτό δημοσιεύτηκε την ημέρα που έγιναν τα γεγονότα", δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας του Όσλο Σβέινουνγκ Σπόνχαϊμ σε συνέντευξη Τύπου."Έχουμε επιβεβαίωση γι' αυτό", προσέθεσε. Οι φόνοι θα προσελκύσουν την προσοχή στο μανιφέστο, το οποίο ονομάζεται "2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας", γράφει ο Μπρέιβικ.

"Όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις, είναι καλύτερο να σκοτώσεις πολύ περισσότερους από αρκετούς, ειδάλλως διατρέχεις τον κίνδυνο να μειώσεις τον επιθυμητό ιδεολογικό αντίκτυπο του πλήγματος", σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...