ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

1 Αυτόφωρο για τους «σκηνίτες» στο Σύνταγμα

Τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους "σκηνίτες" στο Σύνταγμα.


Η εισαγγελέας, με αφορμή την παραμονή σκηνών και πανό στην πλατεία Συντάγματος, ζητά να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή : TNSite

1 σχόλιο:

  1. Άντε, επιτέλους.
    Δε νομίζω ότι είναι αγανακτισμένοι αυτοί.
    Ρεμάλια είναι που καπελώνουν κάθε αντίδραση του κόσμου και δίνουν μια άθλια εικόνα προς τα έξω για το κεντρικότερο σημείο της χώρας.
    Να μην τους κατατάξω πολιτικά..
    Ή να το κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...