ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

0 ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΛΑΒΑΝ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ....

ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ : " 40.000 ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, 5.000 ΟΜΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ."
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ. ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ!

Λ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...