ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

0 Κύπρος... Τραγωδία χωρίς τέλος - Πληροφορίες για 15 νεκρούς και 34 τραυματίες !


Τραγωδία χωρίς τέλος στην Κύπρο. Κάθε λεπτό που περνάει, αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από τις ισχυρότατες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις 06:00 το πρωί στη ναυτική βάση τηςΕθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από τηΛεμεσό. Οι εκρήξεις οφείλονται σε φωτιά που σημειώθηκε σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που κατευθυνόταν στη Συρία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 νεκρούς και 34 τραυματίες (πυροσβέστες και στρατιώτες), ενώ εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Κύπρου, αν και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεκροί και σοβαρά τραυματίες, επί του παρόντος, όπως ανέφερε, δεν μπορεί να δώσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Ανάμεσα στα θύματα είναι και πυροσβέστες.
Πάντως εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ώρες. Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στη γύρω περιοχή, την οποία έχουν καλύψει πυκνοί καπνοί. Στο σημείο της τραγωδίας έχει σπεύσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Όπως ανακοινώθηκε από το προεδρικό μέγαρο, ο πρόεδρος έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 12:30.
Ο τόπος γύρω από τη ναυτική βάση μυρίζει μπαρούτι, ενώ θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι κοντινοί δρόμοι είναι γεμάτοι από σπασμένα κλαδιά, σωλήνες, σίδερα, γυαλιά από τζάμια αυτοκινήτων. Η ορατότητα εξακολουθεί να είναι χαμηλή λόγω του σύννεφου καπνού που υπάρχει. Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ στον ουρανό ανυψώθηκε ένα τεράστιο μανιτάρι καπνού. Οι αρχές κάνουν έκκληση προς τους κατοίκους να μην μετακινούνται άσκοπα, δυσχεραίνοντας έτσι το έργο των σωστικών συνεργείων. Στο χώρο της βάσης, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στην περιοχή υπερίπτανται ελικόπτερα. «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κρίση», ανέφερε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης. «Μεγάλο το κακό, μεγάλη καταστροφή. Υπήρξε έκρηξη σε εμπορευματοκιβώτια πυρομαχικών, τα οποία είχαν κατασχεθεί από ένα πλοίο πριν τρία χρόνια και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κρίση», ανέφερε.
Πανικός επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού πολλοί συγγενείς στρατιωτών έχουν σπεύσει προκειμένου να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων. Η τράπεζα αίματος του νοσοκομείου Λεμεσού, απευθύνει έκκληση για αίμα από όλες τις ομάδες, καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Έκκληση απηύθυναν και οι υπόλοιπες τράπεζες αίματος σε Λευκωσία και Λάρνακα. Θύματα έχουν μεταφερθεί και στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το μεγαλύτερο όγκο των τραυματιών τον δέχθηκε το νοσοκομείο Λεμεσού. Ο υπουργός Εμπορίου, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην περιοχή μίλησε για βιβλική καταστροφή στην περιοχή. 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...