ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

0 VIDEO: Αγανάκτησε και ο σκύλος - μασκότ του Συντάγματος

Ο Αγανακτισμένος ΛουκάνικοςΟ Λουκάνικος είναι πιστός φίλος των Αγανακτισμένων και όποιος κατεβαίνει...
αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος θα τον δει να τριγυρίζει εκεί. Είναι ο...διάδοχος του Κανέλλου, του σκύλου που ο φωτογραφικός φακός «έπιανε» σε κάθε πορεία!

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, ο Λουκάνικος εθεάθη στη μεγάλη πορεία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος, να ακολουθεί τους διαδηλωτές και να γαυγίζει κάθε φορά που οσφριζόταν τον «εχθρό». Η αγριότητά του, βέβαια, περιορίζεται μόνο στο γαύγισμα, αφού ποτέ δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, αντίθετα στέκεται δίπλα του, άγρυπνος φρουρός σε κάθε πορεία.

Μάλιστα η φήμη του ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας καθώς στο youtube βίντεο αφιερωμένο σε αυτόν έχει περισσότερες από 205,000 προβολές και σχόλια από το εξωτερικό. 
Δείτε το...
 
 

http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...