ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

0 Πρόβατο γέννησε… σκυλάκι!


Μια πολύ παράξενη γέννηση πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα στην Κίνα, αφού ένα πρόβατο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Liu Naiying, έφερε στον κόσμο ένα μαλλιαρό… σκυλάκι! Εκατοντάδες άνθρωποι συρρέουν για να δουν από κοντά το «αρνί-κουτάβι».
Ο Liu είπε ότι συνάντησε τυχαία το αρνί-σκυλί σε ένα από τα χωράφια του, λίγο μετά την ....γέννηση του.
"Έβοσκα τα πρόβατα μου, όταν ξαφνικά παρατήρησα ότι ένα από αυτά έγλειφε ένα νεογέννητο αρνάκι που ήταν ακόμα υγρό από την μήτρα" διηγείται.
"Όταν πλησίασα στο αρνί σοκαρίστηκα καθώς έμοιαζε πολύ παράξενο, κάτι σαν διασταύρωση σκύλου με πρόβατο.
Στα 20 χρόνια που εκτρέφω πρόβατα δεν έχω δει παρόμοιο πλάσμα".
Παρόλο που έχει το χαρακτηριστικό μαλλί ενός αρνιού, το στόμα, η μύτη, τα μάτια, τα πόδια, η ουρά και γενικά το σώμα του έχουν εκπληκτική ομοιότητα με αυτά ενός σκύλου.
Ο Liu λέει ότι ακόμα και τα παιχνίδια που κάνει παραπέμπουν σε κουτάβι.
Οι κτηνίατροι πάντως υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατο για ένα πρόβατο να γεννήσει ένα σκυλί.
Από την άλλη οι ειδικοί σε αυτά τα θέματα, από το «Animal Husbandry Technology Centre» της πόλης Xian, πιθανολογούν πως το συγκεκριμένο ζώο είναι απλώς ένα αρνί με γενετικές ανωμαλίες.
 
http://pournari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...