ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

0 Απίστευτες 3-D τοιχογραφίες..!!Ο καλλιτέχνης ονομάζετε John Pugh και πραγματικά οι τοιοχογραφίες του είναι απίστευτες. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε!!

Los Gatos, California. Ακόμα και η γυναίκα που κοιτάζει την τοιχογραφία είναι μέρος αυτής.
Taylor Hall, California. 
Χαβάη. Αυτή η τοιχογραφία πήρε δύο μήνες για σχεδίαδη και άλλους έξι για εκτέλεση μαζί με άλλους έντεκα καλλιτέχνες.Cafe Trompe Loeil, San Jose, California. Η πελάτισσα έιναι μέρος της τοιχογραφίας.Ο ταύρος το πουλί και ο καλλιτέχνης είναι μέρος της.Santa Cruz, California. Ο περαστικός είναι μέρος της τοιχογραφίας.
Σε ένα πεζοδρόμιο στη Florida. Μοιάζει σαν κάποιος να μπορεί να κάτσει και να ξεκουραστεί, αλλά είναι απλά μια τοιχογραφία.
http://www.tapantaedo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...