ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

0 Σαμοθράκη: Πολυδύναμο ιατρείο αξίας 1.000.000 ευρώ

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ

Μέσω του ΕΣΠΑ θα διατεθεί το ποσό του 1.000.000 ευρώ για την κατασκευή νέου πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου στη Σαμοθράκη, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης.

Επιπλέον, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, προανήγγειλε την,...




παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διάθεση επιπλέον πόρων για τη βελτίωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στα νησιά της άγονης γραμμής.

Ο υφυπουργός, διευκρίνισε πάντως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, είναι να δώσει ο Δήμος του ακριτικού νησιού την κατάλληλη έκταση για την υλοποίησή του.

Ο κ. Τιμοσίδης ανακοίνωσε ακόμη την εγκατάσταση του συστήματος τηλεϊατρικής στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης και την πρόσληψη ενός παιδιάτρου, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει.

Επανασχεδιάζονται τα δρομολόγια της άγονης γραμμής

Τη διάθεση επιπλέον πόρων για τη σημαντική βελτίωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών σε όλα τα νησιά της χώρας, αλλά ιδίως στην άγονη γραμμή, ανακοίνωσε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης.

Από τη Σαμοθράκη, όπου βρίσκεται συνοδεύοντας στην περιοδεία του τον κ. Παπανδρέου, ο υπουργός προανήγγειλε τον επανασχεδιασμό, από μέρους της κυβέρνησης, των δρομολογίων των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια στην άγονη γραμμή.

Απαντώντας στα αιτήματα των τοπικών αρχών και φορέων του νησιού, που ζήτησαν από τον πρωθυπουργό καλύτερες και συχνότερες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ο κ. Διαμαντίδης τόνισε πως η Σαμοθράκη αν και βρίσκεται στα δρομολόγια της άγονης γραμμής, εντούτοις έχει σημαντική επιβατική κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο κ. Διαμαντίδης υπογράμμισε ακόμη, πως δε νοείται ανάπτυξη ενός νησιού χωρίς σωστές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, υπογράμμισε ωστόσο ότι για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον και από τους πλοιοκτήτες.

Τόνισε μάλιστα, ότι η κυβέρνηση αναζητάει τρόπους ώστε να δώσει κίνητρα στις ναυτιλιακές εταιρείες προκειμένου να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν το στόλο τους σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν και τα ίδια τα νησιά.
http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...