ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

0 Γιατί ΔΕΝ θα σημάνει το τέλος του κόσμου το 2012!

 Τα σενάρια για το "τέλος του κόσμου" το 2012, είναι πολλά! Σήμερα, θα δούμε τις θέσεις των επιστημόνων για πέντε από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες καταστροφής!   Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, Γη θα συνεχίσει να περιστρέφεται για τους εξής λόγους:

1. Το ημερολόγιο των Μάγια μελετήθηκε από επιστήμονες της ΝΑSA διεξοδικά!

  «Όπως το ημερολόγιο που έχετε στον τοίχο του σπιτιού σας, δεν παύει να υφίσταται μετά την 31η Δεκεμβρίου, το ημερολόγιο των Μάγια δεν παύει να υφίσταται στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η ημερομηνία αυτή είναι το τέλος της μακράς περιόδου της εποχής των Μάγια και όπως το ημερολόγιό σας αρχίζει να προσμετρά πάλι την 1η Ιανουαρίου, μια άλλη μακρά εποχή αρχίζει και για το ημερολόγιο των Μάγια».

2. Όταν οι επιστήμονες ρωτήθηκαν ποια είναι τα φαινόμενα που θα μπορούσαν να....
επηρεάσουν τη γη, η NASA ανακοίνωσε για τις επόμενες δεκαετίες:

   "Δεν υπάρχουν πλανητικές ευθυγραμμίσεις τις επόμενες δεκαετίες, η Γη δεν θα διασχίζει το γαλαξιακό επίπεδο το 2012 και αν ακόμη οι πλανήτες μπορούσαν να ευθυγραμμιστούν, οι επιπτώσεις στη Γη θα ήταν αμελητέες. Κάθε Δεκέμβριο, έχουμε μια ευθυγράμμιση της γης και του ήλιου, με το κατά προσέγγιση κέντρο του Γαλαξία μας, αλλά αυτό είναι ένα ετήσιο γεγονός που δεν έχει συνέπειες."

 3. Δεν θα συγκρουστεί ο Planet X (αστεροειδής) ή η Έριδα (αστεροειδής) με τη γη απειλώντας τη με καταστροφή!

   "Ιστορίες για ακυβέρνητους πλανήτες, είναι μια φάρσα του Διαδικτύου. Δεν υπάρχει καμία πραγματική βάση για τις αξιώσεις αυτές. Αν ήταν πραγματικές και κατευθύνονταν να συναντήσουν τη γη το 2012, οι αστρονόμοι θα το είχαν διαπιστώσει παρακολουθώντας τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και ο κίνδυνος θα ήταν ορατός ακόμα και με γυμνό μάτι. Προφανώς, δεν υπάρχει. Η Έρις (αστεροειδής) είναι πραγματική, αλλά είναι ένας πλανήτης νάνος παρόμοιος με τον Πλούτωνα που θα παραμείνει στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Το πιο κοντινό που μπορεί να προσεγγίσει τη Γη είναι περίπου 4 δισεκατομμύρια μίλια ".

4. Δεν θα χτυπηθεί η Γη από μετεωρίτη το 2012! Το θεωρούν απίθανο.

  "Η Γη ήταν πάντα αντικείμενο έλξης για κομήτες και αστεροειδείς. Η τελευταία μεγάλη πτώση ήταν 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Σήμερα οι αστρονόμοι της NASA διεξάγουν μια έρευνα που ονομάζεται Spaceguard για να βρουν οποιονδήποτε μεγάλο αστεροειδή βρίσκεται κοντά στη Γη, πολύ πριν συγκρουστεί. Έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καμία απειλή αστεροειδών τόσο μεγάλη όσο αυτή που σκότωσε τους δεινόσαυρους. Όλη αυτή η εργασία γίνεται ανοιχτά με δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της NASA στο νέο της πρόγραμμα, όπου μπορείτε και οι ίδιοι να διαπιστώσετε".

5. Δεν υπάρχει κίνδυνος από γιγάντιες ηλιακές καταιγίδες που προβλέπονται για το 2012!
  "Η Ηλιακή δραστηριότητα έχει τακτικό κύκλο, με αιχμές περίπου κάθε 11 χρόνια. Κοντά σε αυτές τις αιχμές δραστηριότητας, οι ηλιακές εκλάμψεις μπορούν να προκαλέσουν κάποια διακοπή των δορυφορικών επικοινωνιών, αν και οι μηχανικοί μαθαίνουν πως να προστατεύουν με ηλεκτρονικά μέσα τη γη, από τις ηλιακές καταιγίδες. Αλλά δεν υπάρχει ειδικός κίνδυνος που συνδέεται με το 2012. Το επόμενο ηλιακό μέγιστο θα γίνει στο πλαίσιο 2012-2014 και δεν διαφέρει από τους προηγούμενους κύκλους σε όλη την ιστορία".

  Η NASA λέει, «Που είναι η επιστήμη; Που είναι η απόδειξη; Δεν υπάρχει κανένας από όλους τους πλασματικούς ισχυρισμούς, είτε παράγονται σε βιβλία, ταινίες, ντοκιμαντέρ ή μέσω του Διαδικτύου, που να μπορέσει να μεταβάλλει το απλό γεγονός. Δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο και για οποιοδήποτε από τους ισχυρισμούς που να στηρίξει ασυνήθιστες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το Δεκέμβριο του 2012 ".

   Παρ’ όλες τις θεωρίες που πλανώνται, λοιπόν, αυτοί είναι οι πέντε πλέον βασικοί λόγοι που οι επιστήμονες αρνούνται το σενάριο ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012!
Πηγή www.newbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...