ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

0 Δείτε ζωντανά από τον υπολογιστή σας, την μερική έκλειψη ηλίου!

Όσοι δεν ξεκολλάνε από την οθόνη του υπολογιστή τους, μπορούν να δουν ζωντανά την έκλειψη από το επίσημο κανάλι της NASA.

Πολλά είναι τα τηλεσκόπια που έχουν εγκατασταθεί στο Πλανητάριο, ώστε να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη σημερινή έκλειψη ηλίου.

Όσοι όμως δεν ξεκολλάνε από την οθόνη του υπολογιστή τους, μπορούν να ...
δουν ζωντανά την έκλειψη μέσα από το διαδίκτυο.
http://exypno.blogspot.com

Η σημερινή έκλειψη, είναι πρώτη μερική έκλειψη του ηλίου του 2011 και πρόκειται να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες. θα αρχίσει στις 08:40 από τη δυτική Αφρική και θα κορυφωθεί στις 10:30 ενώ στις 12:07 θα έχει ολοκληρωθεί.

Το φαινόμενο πρόκειται να είναι ορατό σε όλη την Ελλάδα όμως δεν θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, μιας και ο ηλιακός δίσκος δεν θα καλυφθεί πλήρως από τη σελήνη.

ΠΗΓΗ http://exypno.blogspot.com/2011/01/blog-post_1094.html#ixzz1A3WuJMwM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...