ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

0 Ο φόβος...!

Γράφει ο Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας, είτε φανερά, είτε σε υπολανθάνουσα κατάστασι, μας συνοδεύει ένα κυρίαρχο συναίσθημα. Θα έλεγα και αίσθημα καθώς τείνω να πιστέψω ότι ο ΦΟΒΟΣ – διότι περί αυτού ομιλώ – συνιστά ένα είδος αισθήσεως, κοντά στις άλλες που διαθέτουμε.
Ο φόβος έχει, βεβαίως, γίνει αντιληπτός και από όλους εκείνους τους παράγοντες που, ειδικά σήμερα, κατευθύνουν, διαφεντεύουν την ζωή μας. Σ’ αυτόν και στις παραμέτρους του στηρίζουν τους σχεδιασμούς τους Διαφημιστικές, εμπορικές και ασφαλιστικές εταιρείες, θρησκείες, πολιτικοί οργανισμοί και πρωτίστως τα σκοτεινά κέντρα που, σήμερα, κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου τούτου.
Ολοι μαζί και ένας – ένας ξεχωριστά από τους προαναφερθέντες παράγοντες που εξουσιάζουν την ζωή μας χρησιμοποιούν τον φόβο, προκειμένου να οδηγήσουν το ανθρώπινο κοπάδι στο μαντρί για τον Α΄ ή Β΄ λόγο που επιθυμούν.
Προέκτασις, αν θέλετε, βασικό χαρακτηριστικό του ΦΟΒΟΥ είναι η ....ανασφάλεια. Ινστιτούτα Ψυχολογικών ερευνών, στρατηγικά κέντρα οικονομικών, κοινωνικών και στρατιωτικών κέντρων ασχολούνται επισταμένως με τον φόβο και κατά ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσουν την ανασφάλεια της «ΜΑΖΑΣ» για να ευοδωθούν οι στόχοι τους!… Που επαναλαμβάνεται, αποτελεί βασική παράμετρο του ΦΟΒΟΥ.
Εν προκειμένω, εξετάζεται, πιο συγκεκριμένα, η χρησιμοποίησις του ΦΟΒΟΥ και ειδικότερα της ανασφάλειας που, εδώ και ένα, περίπου, έτος έχει καλλιεργηθεί στην πολύπαθη, Ελληνική κοινωνία, σχετικά με την επιβίωσί μας στο πλαίσιο της ονομαζόμενης «οικονομικής κρίσης».
Ετσι οι δεκάδες σύμβουλοι του Γιώργου Π., Πρωθυπουργού (ατυχώς) της Ελλάδος σε κάθε «φιρμάνι» που του παραδίδουν για να αναγνώσει στον Ελληνικό Λαό, πρώτα απ’ όλα φροντίζουν, ακριβώς, να καλλιεργείται η ανασφάλεια (θα χρεωκοπήσουμε, θα πεινάσουμε, θα πεθάνουμε και άλλα συναφή) έτσι ώστε να υποκύψει, να πειθαρχήσει στα σχέδιά τους για την χώρα μας ο κάθε πολίτης.
Αυτοί οι σύμβουλοι, οι οποίοι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνον μίσθαρνα όργανα αυτών που επιβουλεύονται τον εθνικό μας πλούτο (… που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ) και που ευθέως κατονομάζω ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, με την πειθώ του φόβου και κατά προέκτασιν της ανασφάλειας, μας έχουν σιγά – σιγά και συστηματικά οδηγήσει στο απαράδεκτο σημείο να λέμε «ας πάρουν ακόμη και τον ορυκτό, τον εθνικό μας, πλούτο» προκειμένου αφ’ ενός να ξεχρεωθούμε κι αφ’ ετέρου να δούμε, επιτέλους, μια άσπρη μέρα και να νιώσουμε ασφαλείς εμείς και τα παιδιά μας.
Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου παράδοσι στους εχθρούς μας, για μια ήττα του Λαού και του Εθνους που θυμίζει εφιαλτικές στιγμές και περιόδους που ζήσαμε στο παρελθόν, επανειλημμένως.
Διότι, πράγματι, το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι δα και τόσο μεγάλο, πολύ περισσότερο από την ώρα που διαπιστώνεται ότι παράλληλα προβλήματα έχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ΟΥΔΕΙΣ, αρχής γενομένης από τους διεθνείς τοκογλύφους «μας» επιθυμεί να καταρρεύσουμε, αφού ο στόχος τους δεν είναι αυτός, αλλά πώς θα αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο και πώς θα πάρουν μερίδιο από την εθνική μας κυριαρχία.
Ο Γιώργος Π., πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος έχει κατά το πλείστο συμβάλει στους στόχους της εβραιοπαγκοσμιοκρατίας. Εκών, άκων – διότι ας μην λησμονούμε ότι, κατά γενικήν διαπίστωσιν, δεν διαθέτει και ιδιαίτερες πνευματικές, πολιτικές και ηγετικές ικανότητες – έχει δημιουργήσει κατά την διάρκειαν των 13 μηνών που πέρασαν, τουλάχιστον την ανασφάλεια (κατά προέκτασιν και τον φόβο) σε κάθε πολίτη αυτού του δύσμοιρου τόπου που έχει την δυστυχία να κυβερνάται από τον συγκεκριμένο κύριο.
Από το πρωί έως το βράδυ και από το βράδυ έως το πρωί η ανασφάλεια, ο φόβος κυριαρχεί στην κοινωνία μας με βασικό υπαίτιο τον άνθρωπο αυτό που αφού, πρώτα, φρόντισε να μας καταξευτελίσει διεθνώς (μέχρι και διεφθαρμένους μας απεκάλεσε), καλλιέργησε όποια χειρότερη ψυχολογία στον Λαό. Μας φόβισε και μας πανικόβαλε. Με όλα τα παρεπόμενα!..
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...