ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

0 Ψηφίστηκε ο πιο σκληρός προϋπολογισμός μετά τη μεταπολίτευση!

Βέλη και αιχμές από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους πολιτικούς αρχηγούς


Σε μία συζήτηση που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους υπερψηφίστηκε από τη Βουλή και από την κυβερνητική πλειοψηφία ο δυσκολότερος προϋπολογισμός που έχει κατατεθεί ποτέ από την μεταπολίτευση και μετά. Ο προϋπολογισμός που προβλέπει σκληρότατα μέτρα και εκ βάθρων αλλαγές σε όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, υπερψηφίστηκε με 156 ψήφους από 298 βουλευτές που ψήφισαν. Τα έξοδα της προεδρείας έλαβαν 239 ψήφους υπέρ.

Όχι σε όλα» δήλωσαν επίσης, τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που έχουν αποχωρήσει από το ...
ΠΑΣΟΚ (Δημαράς, Σακοράφα, Οικονόμου και Παπαχρήστος) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ανήκουν στην Δημοκρατική Συμμαχία και την Δημοκρατική Αριστερά. Από την συνεδρίαση απουσίασαν οι βουλευτές της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης και Τ. Ιατρίδου, οι οποίοι γνωστοποίησαν την τοποθέτησή τους με επιστολές, που δεν αναγνωρίζονται ως έγκυρες ψήφοι.
Αιχμές από βουλευτές του ΠαΣοΚ
Οι αιχμές βουλευτών του ΠαΣοΚ συνεχίστηκαν και κατά την τελευταία ημέρα συζήτησης στην Βουλή επί του κρατικού προϋπολογισμού. Ο κ. Οδ. Βουδούρης ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων ευνοεί την ανάπτυξη», επισημαίνοντας ότι «οι βουλευτέςδεν είμαστε ντεσπεράντος ούτε στρατιωτάκια» και συστήνοντας στην κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι «ο χρόνος για να πείσει είναι περιορισμένος».
Αλλά και ο κ. Φρ. Παρασύρης τόνισε ότι «περίμενα σε αυτή την περίοδο οι υπουργοί να ακούνε τους βουλευτές γιατί αλλιώς απαξιώνεται το κοινοβουλευτικό έργο». Μάλιστα είπε: «Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά οι ιδεολογικές μου αναστολές με σταμάτησαν μπροστά στο ενδεχόμενο της ολικής κατάρρευσης».
Στις ομιλίες τους οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους και υπήρξαν υψηλοί τόνοι με τον πρωθυπουργό να υπεραμύνεται του κυβερνητικού έργου και της αναγκαιότητας του μνημονίου, χωρίς αυτό η Ελλάδα θα χρεωκοπούσε, όπως υποστήριξε.

«Δηλώνω και πιο αισιόδοξος από ποτέ για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Το 2012 θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και το 2013, απαλλαγή απ’ το Μνημόνιο. Τα επώδυνα μέτρα είναι πίσω μας πια» ανέφερε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. «Όπως διαψεύσαμε τις εγχώριες και διεθνείς Κασσάνδρες της καταστροφής, έτσι θα τις διαψεύσουμε μέχρι να μας αφήσουν ήσυχους - μέχρι να καταλάβουν πως αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο λαός, δεν λυγάει και δεν υποκύπτει» συμπλήρωσε.

Πηγές: www.newsit.gr, www.tovima.gr
http://thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...