ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

0 Κι όμως είναι το ίδιο άτομο!


Μια απίστευτη ιστορία διερευνούν οι Αρχές του Καναδά, μετά την αποκάλυψη ότι ένας ηλικιωμένος άντρας με χαρακτηριστικά Ευρωπαίου πολίτη επιβιβάστηκε σε πτήση της Air Canada από το Χονγκ Κονγκ με προορισμό το Βανκούβερ, όπου αποβιβάστηκε ως ένας νεαρός Ασιάτης!

Το περιστατικό έγινε στις 29 Οκτωβρίου στην πτήση AC018 της Air Canada. Οι Αρχές του Καναδά χαρακτήρισαν το περιστατικό «πρωτοφανές και απίστευτο».

Το πλήρωμα εδάφους και αέρος της εταιρείας παρατήρησε ότι ο ...
«ηλικιωμένος» άντρας είχε «νεανικά» χέρια. Επίσης οι αεροσυνοδοί πρόσεξαν ότι σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε στην τουαλέτα και όταν βγήκε, ήταν ένας νεαρός Ασιάτης!

Ο «δράστης» ήθελε να φτάσει στον Καναδά και να ζητήσει πολιτικό άσυλο και παρά το γεγονός ότι έγινε αντιληπτός τα κατάφερε. Βέβαια είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο να γίνει δεκτό το αίτημά του από τις καναδικές Αρχές.

Πηγη : zougla.grΠηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...