ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

0 Νησί, 6ο επεισόδιο. Η άλλη ματιά

 Από: http://www.drseeng.com/

1. Αρχίζει το επεισόδιο με την απόλυση της παλιάς δασκάλας και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογός της με τον πρόεδρο:
-Θα πάρεις αύξηση!
-Ψέματα μου λες!
-Ψέματα σου λέω! Πιν πιν πιν! Αφού απολύεσαι!
Ο αυθεντικός διάλογος εδώ. (Επαναλαμβάνω τις μαλακίες που γράφω στο Facebook)

2. Ο κουρέας (πουστοφέρνει λίγο;) ζητάει να προβάλλονται τσόντες στο Village Center της Σπιναλόγκας. Θα του λένε οι πελάτες «Με τσιμπάει το ξυράφι στη μέση» κι αυτός θα λέει: «Μα δεν έχω το ξυραφάκι κει χάμου».

3. Ο Μάινας πρέπει να βάλει μηχανή στη βάρκα, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Από κάτι τέτοιες ελλείψεις έχασε τη δουλειά της η Μανταλένα από τον Παπαμιχαήλ. Στο Facebook μέχρι και γκρουπ έκαναν κάποιοι αγανακτισμένοι τηλεθεατές (και καμένοι Facebookίτες).

4. Ο μικρός Δημητράκης πλέον κοιμάται κανονικά με τη δασκάλα του. Έχω την υποψία πως τα έχουν κιόλας, γιατί κάποια στιγμή η Λέχου παραπονέθηκε πως έχει πονοκέφαλο. Ρε το μικρό…
την έχει στραγγίσει κι αυτή ψάχνει για δικαιολογίες.

5. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, Γερμανός στρατιώτης εισέβαλλε στο σπίτι του Μάινα και όταν είπε «Αλτ», η μεγάλη κόρη είπε: «Θεία Σαββίνα πες του!». Τότε ο Γερμανός στρατιώτης είπε με παράπονο: «Να σας επιτάξω ήρθα, δεν έχω και λέπρα». Φαντάζεστε τη συνέχεια. Σμπαφ.

6. Ο ψωμάς (και γαμιάς) παρεξηγήθηκε επειδή του είπαν πως τα ψωμιά του είναι μπαγιάτικα. Θυμάστε τον ψαρά από το γαλατικό χωριό του Αστερίξ και τις ομηρικές του μάχες με τον σιδερά, κάθε φορά που η κουβέντα τους πήγαινε στην ποιότητα του εμπορεύματός του; (Στο τέλος πάντα ο Κακοφωνίξ την πλήρωνε και ο γεροντάκος με την σούπερ και 80 χρόνια νεότερη γκόμενά του).

7. Αυτός ο βήχας της Λέχου είναι πολύ ύποπτος… Σίγουρα είναι από τα πολλά τσιγάρα. Και όταν λέω τσιγάρα, καταλαβαίνετε τι κάνει πιο πριν στο κρεβάτι με τον Δημητράκη (ακόμα να το χωνέψω πως αυτό το μούλικο κοιμάται μαζί της).

8. Επανερχόμαστε στον ψωμά-γαμιά. Κομμάτια ήταν ο άνθρωπος από το αλκοόλ, αλλά δε βαριέσαι… Αυτός αύριο θα είναι νηφάλιος, η γυναίκα του όμως θα είναι ακόμα λεπρή.

9. Αυτός ο Δημητράκης τελικά είναι όντως μπάσταρδο. Κοιμάται με τη Λέχου, κυκλοφορεί με άλλο γκομενάκι έξω, πετάει πέτρες και φτύνει στα μούτρα ισοβίτες και πουλάει προστασία στον τυπά που πηγαινοέρχεται από την Πλάκα κολυμπώντας. Και μετά από όλα αυτά, ανοιγοκλείνει τα ματάκια του και το παίζει αγγελούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...