ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

0 Πήγαμε ΔΕΘ.Σηκώσαμε τις Μπάρες! Τό κίνημα γιγαντώνεται..

Μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή άνω των 2000 αυτοκινήτων προς την Θεσσαλονίκη με σύνθημα Πάμε ΔΕΘ -σηκώνουμε τις μπάρες, πραγματοποίησαν το Σάββατο 11/9, με αφετηρία τον σταθμό διοδίων στις Αφίδνες, οι Επιτροπές του κινήματος Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ενάντια στα Διόδια.ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-9-2010

ΘΕΜΑ: Πήγαμε ΔΕΘ.Σηκώσαμε τις Μπάρες! Τό κίνημα των πολιτών γιγαντώνεται..
Μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή άνω των 2000 αυτοκινήτων προς την Θεσσαλονίκη με σύνθημα Πάμε ΔΕΘ -σηκώνουμε τις μπάρες, πραγματοποίησαν το Σάββατο 11/9, με αφετηρία τον σταθμό διοδίων στις Αφίδνες, οι Επιτροπές του κινήματος Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ενάντια στα Διόδια.
Το τεράστιο κομβόι που σχηματίστηκε ανοίγοντας όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς διοδίων (εννέα) ανηφόριζε προς τη συμπρωτεύουσα με στόχο τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ. Στη διαδρομή, οι πολίτες που συμμετείχαν άνοιγαν όλα τα διόδια κατά μήκος της Εθνικής Οδού και το κομβόι ενισχύετο μέ νέα αυτοκίνητα που ανήκαν σε πολίτες που είχαν κινητοποιηθεί αυθόρμητα ενημερωμένοι από το κίνημα όπως και σε εκείνους που είχαν οργανωθεί τις προηγούμενες ημέρες από τις τοπικές επιτροπές.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η προσέλευση των πολιτών στα διόδια καθ ολο το μήκος των 500 χιλιομέτρων προκειμένου να ενωθούν με το πρωτοφανές αυτό κομβόι που όδευε πρός τη ΔΕΘ προκειμένου να υψώσει δυναμική φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στα κάθε είδους ληστρικά χαράτσια κυβέρνησης και κάθε είδους ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων σε βάρος τους με αιχμή τα Διόδια στούς εθνικούς δρόμους,ήταν μαζική ,ενθουσιώδης και αποφασιστική.
Οι Επιτροπές του κινήματος Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ενάντια στα Διόδια που έχουν σχηματιστεί σε ολο το μήκος της εθνικής οδού, υποδέχονταν με απερίγραπτο ενθουσιασμό την άφιξη του κομβόι,ενώ οι οδηγοί που κινούντο στον οδικό άξονα περνούσαν ελεύθερα από τα απελευθερωμένα σημεία των ληστρικών Διοδίων των ιδιωτικών εταιρειών,εκφράζοντας την συμπαράταξή τους με το κίνημα.
Στούς σταθμούς Διοδίων της Θήβας στη Βοιωτία ,της Τραγάνας και της Πελασγίας στη Φθιώτιδα,του Μοσχοχωρίου στο Βόλο,στο Μακρυχώρι της Λάρισας, στον Πυργετό και στη Λεπτοκαρυά της Θεσσαλίας και τέλος στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης υψώθηκε το Σάββατο η μαζική φωνή της έμπρακτης αντίστασης των πολιτών ενάντια στην οικονομική και πολιτική επιδρομή της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των μεγάλων πολυεθνικών συμφερόντων.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ,όπως ενεργοποιείται ενάντια στα Διόδια,με κεντρικό σύνθημα ΠΑΜΕ ΔΕΘ,ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ, έφθασε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και έδωσε πολυπληθές δυναμικό αγωνιστικό παρόν στην ανεξάρτητη διαδήλωση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης,του ΔΝΤ και τηςΕΕ.
Η επιστροφή των Επιτροπών στην Αθήνα το απόγευμα τής Κυριακής 12/9,αφού μέλη τους άνοιξαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες τα Διόδια των Μαλγάρων,επεφύλαξε την έκπληξη του αγωνιστικού αυτού διήμερου, καθώς εύρισκαν τα Διόδια ανοικτά, οχι βέβαια από τις ιδιωτικές εταιρείες που τα ( μας) εκμεταλεύονται, αλλά από τους ελεύθερους πολίτες που ενημερώνονται με κάθε τρόπο και που αυτόματα πλέον προσχωρούν στο κίνημα σε όλη τη χώρα και κάνουν πράξη μαζικά την αντίστασή τους.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της αυτοκινητοπορείας και της διαδήλωσης στη ΔΕΘ, διατέθηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλάδια στους πολίτες από τα μέλη των Επιτροπών και τους πολίτες που συμμετείχαν με τα αυτοκίνητα.
Απευθείας συνεχή τηλεοπτική κάλυψη της αυτοκινητοπορείας διάρκειας 5 ωρών από το Διαδίκτυο, την πρώτη πού γίνεται στη χώρα μας,μετέδωσε το STOPCARTEL TV.
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
Για περισσοτερες πληροφορίες και βίντεο στο epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...