ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

0 Ταινίες: Inception

inception-poster
Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει.
Ο Κρίστοφερ Νόλαν, σκηνοθέτης του Μεμέντο και του Σκοτεινού ιππότη πραγματικά κεντάει, φτιάχνοντας μια περιπέτεια με μυαλό .. Παίρνει στα χέρια του μια φαινομενικά πολύπλοκη ιδέα και την απλουστεύει με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει αυτονόητη. Η ταινία που κινείται σε διάφορα επίπεδα πραγματικότητας καταφέρει να παρασύρει τον θεατή να προβληματιστεί και να βυθιστεί μαζί της, αναγκάζοντάς τον το λιγότερο να προσπαθήσει να σκεφτεί μήπως αμφισβητήσει όσα ζει. Αυτό και μόνο  αρκεί..
Μια ταινία δράσης και κάτι παραπάνω από αυτό..
Με λίγα λόγια: Μια μέρα ο Τζουάνγκ Τζόου έπεσε σε βαθύ ύπνο και ....
ονειρεύτηκε ότι ήταν μια πεταλούδα. Ξαφνικά ξύπνησε. Ύστερα από μια στιγμή σκέψης δεν ήξερε αν ήταν ο Τζόου που ονειρεύτηκε πως ήταν πεταλούδα ή αν ήταν η πεταλούδα που ονειρευόταν πως ήταν ο Τζόου!
αγωνία:50%
δράση:40%
προβληματισμός:10%


http://kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...