ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

0 Ο έρωτας τον παραλύει


Παράξενο και όμως αληθινό είναι το γεγονός που θα αναλύσουμε παρακάτω και που συγκλόνησε τους γιατρούς.

Πρόκειται για την περίεργη πάθηση ενός 39χρονου νευροεπιστήμονα, Ματ Φέρκινγκ, ο οποίος παραλύει στην κυριολεξία, όταν ερωτεύεται.

Ο Ματ είναι παντρεμένος, αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο γι’αυτόν να ....χαρεί τον έρωτα του, αφού στην σκέψη και μόνο της γυναίκας του, παραλύει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το πρόβλημα αυτό δεν παρουσιάστηκε τώρα, αφού και σε προηγούμενες σχέσεις του γινόταν το ίδιο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και μια ταινία που προκαλεί ρομαντική σκέψη, μπορεί να τον παραλύσει.

tapantaedo1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...