ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

0 Aπίστευτο! Ζευγάρι νέγρων γέννησε κατάξανθο μωρό με γαλανά μάτια


Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αφού ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οι γονείς της πανέμορφης και κατάξανθης μπέμπας. Σίγουρα η έκπληξη τους δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια όταν αντίκρυσαν το νέο μωρό της οικογένειας!

Οι δυο ...
έκπληκτοι αλλά ευτυχισμένοι γονείς κατάγονται από τη Νιγηρία και η νεογέννητη Nmachi με τα μπλε μάτια κατάφερε να τρελάνει τους γενετιστές αφού δεν μπορούν ακόμα να εξηγήσουν πως συνέβη ... αυτο που βλέπεις στη φωτογραφία!



Η οικογένεια δεν έχει ιστορικό επιμειξίας ενώ δεν τίθεται θέμα απιστίας της συζύγου.Οι γιατροί στο νοσοκομείο Queen Mary στην Αγγλία ξεκαθάρισαν επίσης οτι το μωρό δεν είναι αλμπίνος.



Ο 44χρονος πατέρας του μωρού Dad Ben είπε: "με το που ήρθε η μικρή στον κόσμο καθίσαμε και οι δυο και την χαζεύαμε". Η μητερα Αngela, 35 χρονών από έλαμπε από χαρά και είπε οτι είναι ένα μωρό θαύμα!

Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν οι ειδικοί, είναι κάποιοι από τους προγόνους τους να ήταν λευκοί.



totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...