ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

0 Ο Διάβολος της Τασμανίας


 Το γνωστό μαρσιποφόρο ζώο, ο Διάβολος της Τασμανίας είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση.
Η Αυστραλία κατέταξε το εν λόγω ζώο από «τρωτό» σε είδος υπό εξαφάνιση.
Ο πληθυσμός των Διαβόλων που βρίσκονται στη Τασμανία έχει αποδεκατιστεί τα τελευταία χρόνια, λόγω μιας ασυνήθιστης μεταδοτικής μορφής καρκίνου, που προκαλεί την εμφάνιση όγκων στο ρύγχος και το λαιμό.
Ο πληθυσμός τους έχει μειωθεί περίπου 70% τα τελευταία 13 χρόνια.
Η νέα κατάταξη ...

του, ως είδος υπό εξαφάνιση, θα δώσει περισσότερη προστασία βάσει των εθνικών νόμων για το περιβάλλον, δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστραλίας Peter Garrett.
Η ασθένεια των εν λόγω ζώων μεταδίδεται μέσω του δαγκώματος.
Τα καρκινικά κύτταρα δεν εξουδετερώνονται από το ανοσοποιητικό τους σύστημα, λόγω έλλειψης μιας γενετικής ποικιλομορφίας μεταξύ του πληθυσμού που ζει στις άγριες περιοχές της Τασμανίας.
Η διάρκεια ζωής τους μόλις προσβληθούν από την θανατηφόρα ασθένεια, είναι ένα διάστημα λίγων μηνών. Παρά την έντονη επιστημονική έρευνα που γίνεται, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί καμία θεραπεία.
Οι Διάβολοι της Τασμανίας είναι πασίγνωστα για το ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τους και τη διαπεραστική κραυγή τους.


echedoros-p.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...