ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

0 Στην Ελβετία πέταξαν 8 εκατομμύρια κέρματα έξω από τη Βουλή

  Για πολλά χρόνια θεωρούνταν μία από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης.
  Και κρίνοντας από τις παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον οι κάτοικοι της Βασιλείας στην Ελβετία, μάλλον έχουν λεφτά για... πέταμα, ικανά να γεμίσουν τους δρόμους με... χρυσάφι!
  Όλο αυτό φυσικά συνέβη στο πλαίσιο μιας εκστρατείας διαμαρτυρίας υπέρ της θέσπισης κατώτατου εισοδήματος στη χώρα!
  Καθώς οι χώρες της Ευρώπης πασχίζουν με την οικονομική κρίση και την ανεργία, ακτιβιστές στην Ελβετία αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να ζητήσουν τη θέσπιση ενός βασικού μισθού για κάθε κάτοικο της χώρας, γράφει η βρετανική MailOnline.

  Μέλη της ομάδας «Generation Basic Income Initiative» συγκέντρωσαν 8 εκατομμύρια κέρματα των 5 σεντς, κάθε ένα εκ των οποίων αντιστοιχούσε σε ένα κάτοικο της χώρας από την τράπεζα Basler Volksbank στη Βασιλεία και στη συνέχεια, πέταξαν τους 15 τόνους μπροστά στο κτίριο της Βουλής στη Βέρνη.
  Οι διαμαρτυρόμενοι αξιώνουν τη θέσπιση κατώτατου μηνιαίου μισθού για κάθε Ελβετό, που θα φτάνει τα 2.500 ελβετικά φράγκα.
  Ο ιδρυτής του κινήματος, Enno Schmidt, δήλωσε στο Ruptly.TV ότι συγκέντρωσαν 130.000 υπογραφές της οποίες και παρέδωσαν στο Κοινοβούλιο.
  Η ελβετική Βουλή πρέπει να κοιτάξει το ζήτημα, ή να διεξάγει δημοψήφισμα για κάθε θέμα για το οποίο συγκεντρώνονται πάνω από 100.000 υπογραφές από πολίτες της χώρας.
  «Η κυβέρνηση είναι έξαλλη τώρα γιατί πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το θέμα» είπε ο ίδιος και διευκρίνισε ότι στόχος δεν είναι να γίνουν όλοι ίσοι, αλλά να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν.
  arouraios.gr - hellas-now
  www.apocalypsejohn.com 
  - See more at: http://goodstory.gr/index.php/goodstory/item/5460-sthn-elvetia-petaxan-8-ekatommuria-euro-exo-apo-th-boulh#sthash.NItgJtSG.dpuf

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...