ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

0 Ξέρετε πόσα εκατομμύρια πληρώσαμε το site του "ΑΘΗΝΑ 2004";

Κρατηθείτε!!!Θα τραβάτε τα μαλλιά σας.
Η επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 κόστισε…
11.400.000 ευρώ! Αν δεν ξέρετε από τις τιμές που επικρατούν στο ίντερνετ,θα σας πούμε το εξής.Εμείς για το planet-greece και τοσ στήσιμό του,δεν έχουμε πληρώσει ούτε ευρώ.Ένα μεγάλο site θα πλήρωνε σε μια εταιρία για το στήσιμό του... το πολύ 10.000 ευρώ.
Το θέμα δεν είναι μόνο η απίστευτη σπατάλη χρημάτων των Ελλήνων πολιτών. Αλλά και το πόσο τόπο τελικά έπιασε το πέταμα των χρημάτων. Που είναι σήμερα το site των 11 και μισό εκατομμυρίων;Χάθηκε!!!!!

Απόσπασμα 12/1/08 από Καθημερινή. Κρατηθείτε:

“Από πού μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για μια εργασία σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ένας φοιτητής; Σήμερα πια από το Ιντερνετ. Θα πληκτρολογήσει στο Google «Athens2004.com» ή «Athens2004.gr» και εκείνο θα τον παραπέμψει στις ιστοσελίδες με το πλούσιο φωτογραφικό και δημοσιογραφικό υλικό, πολύτιμο αρχείο νεότερης μορφής για ένα γεγονός με τη δική του ιστορική σημασία. Ή μπορεί να θέλει κάτι αντίστοιχο για την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. στην ιστοσελίδα www.eu2003.gr.Δυστυχώς τα παραπάνω ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς και στις δύο περιπτώσεις, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καταβάλει το αντίτιμο των 29,30 ευρώ, για να κατοχυρώσει για δύο χρόνια το όνομα -διαδικτυακά domain- στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Ειδικά στην περίπτωση του Αθήνα 2004, τα domain athens2004.com και athens-2004.gr έληξαν στις 31/12/2007.”

Σήμερα το όνομα της “χρυσής” ιστοσελίδας, απλά “πετάει” εδώ…: olympic.org
Βέβαια τα 11 εκατομμύρια ευρώ, που τώρα μας λείπουν, θα βρεθούν απ’ τους συνταξιούχους.Και βέβαια η Αγγελοπούλου στο βιβλίο που έβγαλε,μας λέει πόσο ... τέλεια τα είχε κάνει όλα,σκορπώντας τα δικά μας λεφτά.Έτσι μπορώ και εγώ.

πληροφορίες:youropia.gr
Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...