ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

0 Δυο αχώριστοι φίλοι που δεν μπορούν να δουν ή να ακούσουν ο ένας τον άλλο.

Πιστός φίλος είναι εκείνος που σε έχει στο πλευρό του και σπεύδει να προσφέρει την αγάπη του ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δυο φίλοι ζουν ο ένας στο πλευρό του άλλου χωρίς να τους νοιάζει που δεν μπορούν ο ένας να δει και να ακούσει τον άλλο.

Δύο σκυλιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας. Ο ένας είναι τυφλός και ο άλλος έχει γεννηθεί χωρίς την ικανότητα της ακοής.

Ο Τάνκ και ο Μότσαρντ, όπως τους έχει ονομάσει ο ιδιοκτήτης τους που πρόσφατα υιοθέτησε τα δυο μοναδικά πλάσματα.


Η αρχική του σκέψη ήταν να υιοθετήσει μόνο τον ένα από τους δυο από κέντρο αιχμαλωσίας σκύλων στις ΗΠΑ. Όταν όμως οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν πως είχε και έναν αχώριστο φίλο που επίσης είχε προβλήματα αναπηρίας, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Οι δυο αχώριστοι φίλοι παραμένουν μαζί και δεν χρειάζονται την όραση ή την ακοή για αισθάνονται πως ο ένας πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του άλλου.

http://goodstory.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...