ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

0 Το νέο ευφάνταστο βίντεο της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Το νέο ευφάνταστο βίντεο της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου για να προωθήσει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας για τα παιδιά των μεταναστών β' γενιάς.

Το βίντεο που αφορά στην με αφορμή την πρόσφατη δικαστική απόφαση που αναφέρει ότι τα παιδιά των μεταναστών που έχουν φέρει τα παιδιά τους στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια, έχει ανέβει ήδη στο YouTube δείχνει ένα έγχρωμο παιδί που αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο του από τους συμμαθητές του.

Η ιστορία του μικρού παιδιού καταλήγει με τη διαπίστωση ότι το κοροϊδεύουν επειδή είναι... Παναθηναϊκός, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, ανεξαρτήτως φυλής και φύλου, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.


«Η έκφραση του μίσους για τους άλλους υπό καθεστώς ανωνυμίας δεν επιτρέπει τον διάλογο. Η πρόκληση σε τέλεση αξιόποινων πράξεων με στόχο την ηθική και φυσική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη και σχετικά σχόλια έχουν παραπεμφθεί αρμοδίως» αναφέρει το μήνυμα της Ελληνικής Ένωσης που συνοδεύει το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...