ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

0 Κροκόδειλοι που δεν ήθελαν να γίνουν “τσάντες” δραπέτευσαν από εκτροφείο !!! (video)

Τη συνδρομή της αστυνομίας ζήτησαν οι Αρχές της Νότιας Αφρικής, οι οποίες βρίσκονται στο κατόπι 10.000 κροκοδείλων που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι κροκόδειλοι απέδρασαν από φάρμα κροκοδείλων στα σύνορα με τη Μποτσουάνα και τη Ζιμπάμπουε διότι βρήκαν τα πλημμυρικά φράγματα ανοιχτά και βγήκαν στον ποταμό Λιμπόπο.

Οι υπεύθυνοι είχαν ανοίξει τις πόρτες υπό τον φόβο της υπερχείλισης των υδάτων τα οποία θα έπνιγαν τους 15.000 κροκόδειλους της φάρμας.

Οι περισσότεροι κροκόδειλοι που δραπέτευσαν είναι μήκους μικρότερου των δύο μέτρων και εκτρέφονται στις φάρμες της περιοχής για να καταλήξουν τσάντες και παπούτσια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ οι Αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους να μην πλησιάζουν το ποτάμι.
 
Τις πλημμύρες προκάλεσαν ισχυρές βροχοπτώσεις, οι οποίες έχουν κοστίσει τη ζωή 20 ατόμων σε Μοζαμβίκη και Νότιο Αφρική, αλλά και στον εκτοπισμό χιλιάδων ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους.

 

econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...