ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

0 Στο εσωτερικό της «Βίλλας Σκαραμαγκά»Φωτογραφίες-απάντηση που δίνουν στη δημοσιότητα οι καταληψίες

Το σπίτι της Μαρίας Κάλλας ανοίγει τις… πόρτες του! Οι καταληψίες δείχνουν ότι στους χώρους του κτιρίου που βρίσκεται επί των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά δεν υπήρχαν μόνο σπασμένα μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες και τρυπάνια, όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Στους χώρους του κτιρίου, τα μέλη της κατάληψης, με φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο μπλογκ τους, θέλουν να αποδείξουν ότι ο χώρος χρησιμοποιούνταν και ως πολιτιστικό κέντρο

Ένα ζευγάρι που χορεύει βαλς στην αίθουσα χορού και άθλησης του τρίτου ορόφου, ένας νεαρός που αναρριχάται στον τοίχο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του κτιρίου, είναι μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο μπλογκ της «Κατάληψης Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά».

Αυτές οι φωτογραφίες, λένε τα μέλη της κατάληψης, είναι η απάντηση σε εκείνες που δημοσιεύονται στο αστυνομικό ρεπορτάζ, στα ρόπαλα, τα μπουκάλια και τα κράνη.

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, στο ισόγειο του κτιρίου βρισκόταν υπό κατασκευή μουσικό στούντιο, στον πρώτο όροφο λειτουργούσε αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και αίθουσα προβολών, στο δεύτερο όροφο αναγνωστήριο, στον τρίτο όροφο αίθουσα χορού, πίστα αναρρίχησης και εργαστήριο ραπτικής.

Στο τέλος της ανάρτησής τους οι καταληψίες υπογράφουν: «ΥΓ. Τις μάσκες μας, τα κράνη και τις σημαίες μας δεν τις βγάλαμε, δυστυχώς, φωτογραφία. Όχι ότι τα μέσα αυτοπροστασίας από τους κρατικούς και παρακρατικούς δολοφόνους της αστυνομίας και της Χρυσής Αυγής τα υποτιμάμε ή τα λησμονούμε. Το αντίθετο! Ελπίζουμε να μην μας κατηγορήσετε για ρεφορμισμό!».


Φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του κτιρίου


Νεαρός που αναρριχάται


Τα επονομαζόμενα αποδυτήρια


Ζευγάρι χορεύει βαλς στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα


Χώρος συσκέψεων


ΕργαστήριαΑίθουσα υπολογιστώνΑίθουσες συνελεύσεωνΔωμάτιο συλλογής μεταχειρισμένων ρούχων (κρατούμενες/οι, χαριστικά παζάρια)

Πάντως, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα διαφορετικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας Σκαραμαγκά (δείτε σχετικό ρεπορτάζ εδώ)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...