ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

0 Το λαμπραντόρ που δίνει μάθημα... πίστης

Το όνομά της είναι Πίστη ... (Faith) και ολόκληρη η ζωή του θηλυκού αυτού λαμπραντόρ, είναι ένα μάθημα θάρρους και πίστης.

Η ιστορία δεν είναι σημερινή αλλά είναι από εκείνες τις ιστορίες που πρέπει να μάθουμε η να μην ξεχνάμε. 

Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2002 με 3 πόδια, εκ των οποίων το μοναδικό μπροστινό ήταν παραμορφωμένο και έπειτα από 7 μήνες άρχισε να ατροφεί, κάτι που είχε οδήγησε να υποστεί ακρωτηριασμό.

Η ιδιοκτήτρια της, η Jude Stringfellow από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, προχώρησε στην υιοθεσία του μικρού σκυλιού και ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, καθώς η μητέρα του θα το σκότωνε.

Αν και πολλοί συμβούλευσαν την Jude ότι η καλύτερη λύση για το άτυχο σκυλί είναι η ευθανασία, η ίδια δεν το δέχτηκε. Αντίθετα, μαζί με την οικογένειά της, έβαλε στόχο να κάνει την Πίστη να περπατήσει. Μέσα σε λίγους μήνες την δίδαξαν να στέκεται όρθια, να πηδάει και εν τέλει να μπορεί να περπατήσει αλλά και να τρέξει μονάχα με τα δύο πίσω πόδια!


Μέρος της διαδικασίας εκμάθησης, ήταν και η χρήση ενός σκέιτμπορντ με την Πίστη πάνω σε αυτό. Όπως δήλωσε σε αμερικανική εφημερίδα αυτό το έκαναν προκειμένου να αποκτήσει την αίσθηση της κίνησης.

Αν και δεν πρόκειται για το μοναδικό σκύλο στον κόσμο που περπατάει μόνο με τα δύο πίσω πόδια, είναι πιθανότατα το πιο διάσημο. Και αυτό γιατί η ιστορία της παρουσιάστηκε σε αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και στην τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα.
Το λαμπραντόρ που δίνει μάθημα... πίστηςhttp://goodstory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...