ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

0 Καλλιτεχνική περιήγηση στις πόλεις του κόσμου

Καλλιτεχνική περιήγηση στις πόλεις του κόσμουΦωτογραφίες με μια ξεχωριστή τεχνική

Οι τεχνικές παράμετροι κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας και το «παιχνίδι» του χειριστή της κάμερας με αυτές, μπορεί να οδηγήσει στη λήψη ενδιαφερουσών εικόνων.

Για παράδειγμα, για να βγει μια φωτογραφία σωστά πρέπει ο φωτοφράκτης να ανοίξει για ένα συγκεκριμένο διάστημα, ανάλογα με το πόσο έντονο φως υπάρχει στο περιβάλλον. Και όμως, η ηθελημένη διαφοροποίηση από το σωστό διάστημα, μπορεί να μας δώσει ενδιαφέροντες λήψεις,..Αυτό κάνει και ο φωτογράφος Nicolas Ruel στην τελευταία του δουλειά: Αφήνει το φωτοφράκτη ανοιχτό για 8 δευτερόλεπτα και αλλάζει το κάδρο του, μέσα σε αυτό το διάστημα.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή, ο Ruel γυρνάει τον κόσμο και φωτογραφίζει διάφορες πόλεις δημιουργώντας σουρεαλιστικές εικόνες. Αυτές τις εκτυπώνει σε μεγάλο μέγεθος και τις παρουσιάζει σε διάφορες εκθέσεις.

Ο τίτλος του έργου είναι «8 Seconds», δηλαδή 8 Δευτερόλεπτα.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί και φωτογραφήσει πάνω από 40 πόλεις, μεταξύ των οποίων και την Αθήνα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από διάφορες πόλεις…ΑλεξάνδρειαΑθήναΒαρκελώνη

ΠεκίνοΡίο ντε ΤζανέιροΜπουένος ΆιρεςΚαίριοΚαζαμπλάνκαΚωνσταντινούποληΛονδίνοΝέα ΥόρκηΠαρίσιΡώμηΤόκιο


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...