ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

0 Καταργούν τα μετρητά με την χρεωστική κάρτα!

Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Μετά από 2000 χρόνια οι καταπληκτικοί,"πανέξυπνοι" πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν τον Ιωάννη και την Αποκάλυψή του, δημιουργώντας ερωτηματικά ακόμα και στους άθεους.

Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών, εξετάζει σαν πιθανό σενάριο το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η Καθημερινή", το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί και σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.

Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, το πρώτο τρίμηνο του έτους όλες οι επιχειρήσεις και κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό μηχάνημα (POS) με το οποίο γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην Καθημερινή τονίζει ότιεξετάζεται η παροχή κινήτρων στους καταναλωτές για τη χρήση μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή...

Το κακό με την Αποκάλυψη είναι ότι έχει και κακό τέλος για όσους πάρουν το Χάραγμα.

καὶ ἐπιάσθη τὸ θηρίον καὶ ὁ μετ᾿ αὐτοῦ ψευδοπροφήτης ὁ ποιήσας τὰ σημεῖα ἐνώπιον αὐτοῦ, ἐν οἷς ἐπλάνησε τοὺς λαβόντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ· ζῶντες ἐβλήθησαν οἱ δύο εἰς τὴν λίμνην τοῦ πυρὸς τὴν καιομένην ἐν θείῳ.  καὶ οἱ λοιποὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῇ ρομφαίᾳ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου, τῇ ἐξελθούσῃ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ· καὶ πάντα τὰ ὄρνεα ἐχορτάσθησαν ἐκ τῶν σαρκῶν αὐτῶν.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού θα επαληθεύσετε το πρώτο μέρος της Αποκάλυψης με το έτσι θέλω, είναι πολύ πιθανό λόγω αξιοπιστίας πλέον του κειμένου, να επαληθευθεί και το τέλος μετά από χρόνια όταν θα γίνει το "ξεκαθάρισμα" όπως έγραψε ο Άγιος.

Σκασίλα σας για τις ανθρώπινες ελευθερίες, για την θρησκευτική συνείδηση του λαού δεν ανησυχείτε; Νομίζετε ότι ουδείς γνωρίζει το περίφημο εδάφιο; Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς είναι το μόνο που δεν περιέχει κανέναν συμβολισμό είναι κυριολεκτικό!

ΠΗΓΗ

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...