ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

0 Ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας - Τον ξέχασαν 30 χρόνια στην φυλακή

Μια ολόκληρη ζωή χαράμισε στην φυλακή ο -56χρονος πλέον- Τζέρι Χάρτφιλντ που αθωώθηκε από το δικαστήριο αλλά ποτέ δεν αποφυλακίστηκε. Το πιο τραγικό είναι ότι ποτέ δεν ρώτησε κάποιον, απλά περίμενε.

«Πρόκειται για μια στο εκατομμύριο υπόθεση όπου κάποιος παγιδεύεται μέσα στο σωφρωνιστικό σύστημα επειδή κανείς δεν ξέρει τι να τον κάνει». Αυτό δήλωσε ο Κένεθ Χόκ, ο νέος δικηγόρος του Τζέρι Χάρτφιλντ ο οποίος είχε αρχικά καταδικαστεί για την ληστεία και τον φόνο ενός υπάλληλου στο σταθμό λεωφορείων της Bay City το 1976.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ένας δικαστής ανατρέπει την απόφαση, τον αθώωνει και διατάσσει την αποφυλάκισή του μέχρι να γίνει νέα δίκη. Κάτι που τελικά δεν συνέβη (σ.σ. ούτε η δίκη, ούτε η αποφυλάκιση) με την υπόθεση να παραμένει αδρανής για τις επόμενες δεκαετίες.


Σύμφωνα με τον Χάρτφιλντ, και τα στοιχεία που δημοσιεύει to-mati.gr, έναν αγράμματο χωρικό με IQ 51 «Ήρθε μια μέρα ο δεσμοφύλακας στην πτέρυγα των μελλοθανάτων που ήμουν και μου είπε να μαζέψω τα πραγματά μου και ότι δεν θα ξαναγύριζα εκεί. Από τότε περιμένω να γίνει η νέα δίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...