ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

0 CONTRAIL vs CHEMTRAIL Μάθετε τις διαφορές για να μην τρώτε το παραμύθι περί κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων!

Πολύς λόγος γίνεται γίνεται για τις λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και ο κόσμος μπερδεύεται επειδή πολλοί τις ερμηνεύουν σας ένα φυσικό φαινόμενο, αυτό της υγροποίησης των καυσαερίων. Η υγροποίηση των καυσαερίων σαν φυσικό φαινόμενο βεβαίως και υπάρχει αλλά καμιά σχέση δεν έχει με τα chemtrails.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι διαφορές μεταξύ Contrails και Chemtrails ώστε να μπορείτε κι εσείς να τις ξεχωρίζετε.

CON-TRAIL: Είναι μια φυσιολογική διαδικασία κατά την οποία οι εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεροσκαφών μετατρέπονται σε παγοκρυστάλλους λόγω του ψυχρού αέρα σε συγκεκριμένο υψόμετρο. Το ίχνος διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χάνεται!


CHEM-TRAIL: Το συγκεκριμένο ίχνος περιεχέι μια μίξη από βαρέα μέταλλα τα οποία είναι τοξικά για το άνθρωπο, την χλωρίδα και την πανίδα όπως και τον υδροφόρο ορίζοντα.Το ίχνος παραμένει χωρίς να χάνεται και σταδιακά διαστέλλεται δημιουργώντας μια φαρδιά δέσμη η οποία καλύπτει ενα μεγάλο τμήμα του ουρανού. Μετά από ώρες μοιάζει με σύννεφο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!

ΠΗΓΗ
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...