ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

1 Πλημμυρίζουν τον ποταμό Κολοράντο για να σώσουν τον βιότοπό του

Χιλιάδες τόνοι νερού διοχετεύθηκαν στο Γκραν Κάνιον

Ο αμερικανός υπουργός Εσωτερικών Κεν Σαλαζάρ, άνοιξε τις στρόφιγγες στο φράγμα του Γκλεν Κάνιον απελευθερώνοντας τεράστιες ποσότητες νερού στον ποταμό Κολοράντο που διατρέχει το περίφημο Γκραν Κάνιον.

Η κίνηση έγινε στο πλαίσιο μιας περιβαλλοντικής δράσης που έχει ως στόχο την αποκατάσταση του υδάτινου βιότοπου, ο οποίος φιλοξενούσε πολλά είδη ψαριών και πουλιών, αλλά τα τελευταία χρόνια απειλείται εξαιτίας των ιζημάτων στην κοίτη του ποταμού.

Οι Αρχές ευελπιστούν, με την διοχέτευση του νερού, να «καθαρίσουν» την κοίτη και να κάνουν το ποτάμι περισσότερο βιώσιμο.

Παρόμοιες ενέργειες, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, είχαν γίνει το 1996, το 2004 και το 2008.










1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...