ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

0 Κοιμητήριο μικρών ζώων στην Πελοπόννησο

Βρίσκεται στους Γαργαλιανούς και λειτουργεί από τον Οκτώβριο

Ένας ασυνήθιστος για την Ελλάδα χώρος βρίσκεται στους Γαργαλιανούς Πελοποννήσου. Πρόκειται για το κοιμητήριο μικρών ζώων «Peris» που λειτουργεί από τον Οκτώβριο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεμάτο με λεβάντες και ελιές που αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη.

Το κοιμητήριο μικρών ζώων δημιουργήθηκε σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο περίπου ενάμιση στρέμματος και όπως λέει στο newsbeast.gr η υπεύθυνη επικοινωνίας του, Αγγελική Λογοθέτη, στην αρχή φάνηκε πρωτόγνωρη η ιδέα τους αλλά στη συνέχεια ο κόσμος το είδε πολύ ζεστά.

«Πρόκειται έναν χώρο που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο σπιτάκι των αγαπημένων μας κατοικιδίων», αναφέρει. Και σημειώνει ότι: «πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το χώρο μετά την απώλεια των δύο αγαπημένων μας κατοικιδίων του Πέρυ και του Κάστωρ».

Στην ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει και λέγεται koimitiriozoon.gr αναφέρουν μάλιστα ότι: «Διαπιστώσαμε τότε ότι πέραν της θλίψης μας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και το πρακτικό ζήτημα της ταφής , χωρίς να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας προσφέρει την υπηρεσία αυτή.

Ως φιλόζωοι και ιδιοκτήτες ζώων θέλαμε να φτιάξουμε ένα κοιμητήριο ζώων όμορφο και αξιοπρεπές για να είστε σίγουροι και ήρεμοι για το τελευταίο ταξίδι του πολυαγαπημένου σας συντρόφου».

Και συνεχίζουν ότι: «Προχωρήσαμε λοιπόν στη δημιουργία του κοιμητηρίου μας για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε τη δύσκολη αυτή ώρα, προσφέροντας σας ανακούφιση μέσα από τις υπηρεσίες μας».

Πάντως, το κόστος ταφής των κατοικιδίων κυμαίνεται από 50 μέχρι 150 ευρώ, όπως αναφέρουν οι διαχειριστές του.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...