ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

0 Απίστευτο: τώρα μας ψεκάζουν και μέσα στα καταστήματα, διαβάστε για κάτι που ούτε καν είχατε σκεφτεί ....

Πολύς λόγος για ψεκασμένους και μη τελευταία . Το γεγονός είναι ότι δυστυχώς είναι αλήθεια .
Μην περιμένεις βέβαια το γνωστό αεροπλάνο με την ουρά για να πάθεις το κακό . Σχεδόν σε κάθε...

υγειονομικής σημασίας κατάστημα της επικράτειας χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια σκευάσματα ισχυρών εντομοκτόνων ( πυρερυθρίνες) για την καταπολέμηση των ιπτάμενων ενοχλητικών εντόμων.

Τα εν λόγω σκευάσματα τοποθετούνται σε ψεκαστήρες όμοιους με αυτών των αρωμάτων και ψεκάζουν σε τακτά διαστήματα εντομοκτόνα που σκοτώνουν την μύγα στα 20 μέτρα. Τα δε σκευάσματα αυτά έχουν πολλαπλάσια δραστική ουσία ( αν και πολλές φορές ο καταστηματάρχης τρώει το παραμύθι του οικολογικού λόγω του ισχυρά τοξικού φυσικού πύρεθρου ) από αυτά των κοινών αεροζόλ που χρησιμοποιούμε στα σπίτι μας .


Το αποτέλεσμα για την υγεία είναι καταστροφικά περισσότερο βέβαια για τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες-καταστηματάρχες .Απαγορεύεται δε να χρησιμοποιούνται κοντά σε τρόφιμα και ειναι ανεπίτρεπτο άνθρωποι να εργάζονται και να τρώνε σε χώρους γεμάτους εντομοκτόνα . Ειδικά όσοι έχουν προβλήματα υγείας .

Λύση στο πρόβλημα αποτελούν τα σκευάσματα που περιέχουν εντομοελκυστικές ουσίες και εφαρμόζονται εκτός καταστήματος είναι δε αποτελεσματικές και δεν επιβαρύνουν την υγεία.

πηγή:peramatozoa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...