ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

0 Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (και τι σημαίνουν)

Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (9)
Οι εφιάλτες ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους και ταράζουν το νυχτερινό ύπνο. Είναι συχνότεροι στα παιδιά και στις γυναίκες ενώ τα θέματα, η σοβαρότητα και η συχνότητά τους διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Το άτομο που ξυπνά από εφιάλτη μπορεί να αισθάνεται ότι βιώνει διάφορες καταστροφικές καταστάσεις όπως πτώση από ψηλά, καταδίωξη και διάφορα ψυχικά ή σωματικά οδυνηρά γεγονότα.

Δείτε ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι εφιάλτες και τι κρύβεται από πίσω τους σύμφωνα με ψυχολόγους:




Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (4)
1. Φυσικές καταστροφές (τυφώνες, σεισμοί κτλ): Σχετίζονται με καθημερινό άγχος για πράγματα που ο άνθρωπος νιώθει ότι δεν μπορεί να ελέγξει.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (10)
2. Νεκροί άνθρωποι: Σχετίζονται με πένθος για κάποια απώλεια ή με άγχος για κάποια ασθένεια.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (7)
3. Αργοπορία σε σημαντικά γεγονότα: Τέτοιους εφιάλτες βλέπουν συνήθως άνθρωποι που η ζωή τους έχει πολύ έντονους ρυθμούς και που νιώθουν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες άλλων.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (6)
4. Γύμνια: Οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανασφάλεια βλέπουν στο ύπνο τους ότι είναι δημόσια γυμνοί.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (8)
5. Δόντια: Αν δεις ότι σου πέφτουν τα δόντια συνήθως ανησυχείς πολύ για την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (1)
6. Τραύματα: Όποιος βλέπει ότι τραυματίζεται συνήθως στην πραγματικότητα νιώθει αδυναμία ή ευάλωτος απέναντι σε άτομα και καταστάσεις.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (3)
7. Εγκατάλειψη από σύντροφο: Σχετίζονται με πραγματικούς φόβους ότι ο άλλος θα μας εγκαταλείψει και με την αγωνία της μοναξιάς. Προκύπτουν από σχέσεις ανασφάλειας.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (9)
8. Παγιδευμένοι: Πολύ συχνά ονειρεύονται ότι είναι παγιδευμένοι όσοι υποφέρουν από κλειστοφοβία ή όσοι έχουν οικονομικά προβλήματα.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (2)
9. Πτώση: Ένας εφιάλτης που σχετίζεται με την αίσθηση ότι δεν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.
Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (5)
10. Καταδίωξη: Ο πιο συνηθισμένος εφιάλτης. Συνηθίζεται από ανθρώπους που φοβούνται κάποιον στην καθημερινότητα (πχ κακό αφεντικό, αυστηρός δάσκαλος ή γονιός κτλ).

Πηγή: protothema.gr
 http://www.otherside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...