ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

0 Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το Μπλακ Άουτ της Νέας Υόρκης

Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού New York Magazine -τεύχος 12 Νοεμβρίου- αποτελείται από μια αεροφωτογραφία της Νέας Υόρκης και του μπλακ άουτ στο Μανχάταν μετά το πέρασμα του τυφώνα Sandy.

Σε ένα άρθρο, ο φωτογράφος Iwan Bann, που τράβηξε τη φωτογραφία, αναφέρει πως δεν μπορούσε να βρει ελικόπτερο μιας και πολλά είχαν μείνει από καύσιμα, ή βρισκόταν σε κάποια αποστολή διάσωσης. Τελικά βρήκε ένα στο Λονγκ Άιλαντ.

Όταν έφτασε στο Λονγκ Άιλαντ χρειάστηκε μια ώρα πτήσης για να φτάσει στο Μανχάταν. Εκεί είχε 30 λεπτά περιθώριο για να τραβήξει τις φωτογραφίες που ήθελε, πριν το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του. Τράβηξε 2.000 με 2.500 φωτογραφίες, από τις οποίες το 80% ήταν θολές, 10% δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και μόλις το 1% ήταν καλές.

Το New York Magazine ανέβασε ακόμα 10 από αυτές τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του.

Ξωτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...