ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

0 Τι σημαίνει η δήλωση Σαμαρά "Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές, μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν"

Αποκλειστικό: Τι σημαίνει η δήλωση Σαμαρά Μια έξοδος από το ευρώ, θα τίναζε στον αέρα τη δημοκρατία μας, δήλωσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, Αντώνης Σάμαρσον, φανερά καταβεβλημένος από τη χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Ο Σάμαρσον συνέχισε τις δηλώσεις του, ανακοινώνοντας, πως οι προαποφασισμένες περικοπές μισθών και συντάξεων, θα είναι οι τελευταίες.

Η επιστημονική μας ομάδα, μετέφερε το ηχητικό ντοκουμέντο με τη δήλωση Αντώνη στο νέο υπερσύγχρονο υπολογιστή μας, ο οποίος μας έδωσε όλες τις πιθανές απαντήσεις, για τα μυστικά της δήλωσης του μεγάλου ηγέτη.

1. Ο Αντώνης είναι προδότης. Πιθανότητα 5% (το πολύ)

Ακολουθεί, όπως και οι προκάτοχοί του, τις πολιτικές γραμμές που ορίζονται από την παγκόσμια ελίτ, αδιαφορώντας για το μέλλον της Ελλάδας. Αυτές φυσικά είναι γελοίες θεωρίες των αριστεριστών και των συνομωσιολόγων του καναπέ και του διαδικτύου, που ασφαλώς δε συμμεριζόμαστε.


2. (κάντε κλικ εδώ πριν συνεχίσετε να διαβάζετε)Ο Αντώνης είναι εξωγήινος. Πιθανότητα 10%.

Ναι, κυκλοφορεί και αυτή η θεωρία και είναι και της μόδας. Σύμφωνα με τον καθηγητή φυσικών επιστημών και λέκτορα του Πανεπιστημίου της Νέας Μάκρης, Τζορτζ Λούκας, ο Αντώνης δεν ανήκει στην ανθρώπινη φυλή, αλλά στη φυλή των τάκα τάκα, μιας αρχαίας εξωγήινης φυλής, που έχει κατορθώσει να ταξιδεύει στο χρόνο. Κατά τον καθ. Λούκας, ο Αντώνης δεν έχει δαμάσει ακόμα αυτή του την ικανότητα και έτσι, όταν εμείς τον ακούμε να αναιρεί πράγματα που έχει πει, στην πραγματικότητα ο ίδιος, δεν ξέρει ότι τα είπε. Είναι δράμα το ξέρω.

3. Ο Αντώνης πάσχει από προσωρινή απώλεια μνήμης. Πιθανότητα 10%.

Η προσωρινή απώλεια μνήμης, είναι μια αρκετά σοβαρή πάθηση ή οποία σε συνδυασμό με τη μερική τύφλωση που έχει ο Αντώνης, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Τις οποίες και ζούμε. Ευτυχώς, που είναι ευσυνείδητος και δεν παίρνει επίδομα.

4. Ο Αντώνης είναι ο Σάσα Μπάρον Κόεν, γνωστός και ως Μπόρατ. Πιθανότητα 15%.

Το όλο θέμα με τις χαμένες λίστες, τις διαγραφές των αντιφρονούντων, τα τελευταία μέτρα, τη δημοκρατία κτλ, είναι στα πλαίσια της νέας ταινίας του δημοφιλούς ηθοποιού, ο δικτάτορας ΙΙ.

5. (κάντε κλικ εδώ πριν συνεχίσετε να διαβάζετε)Ο Αντώνης είναι ο αντίχριστος. Πιθανότητα 20%.

Μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κάνει ο,τι μπορεί για να οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, δηλώνει ότι μιλάει με το Θεό και είναι και μονόφθαλμος. Ε, δε θα σας λέω και όλα εγώ, κάντε την έρευνα σας και θα καταλάβετε.

6. Ο Αντώνης είναι ηλίθιος. Πιθανότητα 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...