ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

0 Επικοινωνία με πνεύματα

Επικοινωνία με πνεύματαΕφευρέσεις που φιλοδοξούσαν να αλλάξουν τον κόσμο

Ο μεγάλος εφευρέτης Τόμας Έντισον στη δεκαετία του 1920 ανακοίνωσε στον Τύπο ότι αποφάσισε να σχεδιάσει ένα μηχανισμό για τον οποίο θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν οι ζωντανοί με τους νεκρούς.

Ο Έντισον πίστευε ότι κάθε σώμα διέθετε συγκεκριμένο αριθμό από μικροσκοπικά «life units» (μονάδες ζωής), όπως ο ίδιος τα αποκαλούσε, τα οποία παραμένουν άφθαρτα και δραστήρια ακόμα και μετά τον θάνατο....Ο δεινός εφευρέτης πειραματίστηκε για χρόνια, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, προκειμένου να δημιουργήσει έναν ισχυρό ενισχυτή ο οποίος θα εντόπιζε αυτές τις μονάδες ζωής, από τα οποία πίστευε ότι θα μπορούσε να «αλιεύσει» ήχους ή φωνές.

Ο Τύπος και οι εφημερίδες εκείνη την εποχή είχαν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στον διακεκριμένο επιστήμονα.

Αν και ο Έντισον δήλωνε ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνει έναν τέτοιο μηχανισμό να λειτουργήσει, εντούτοις δεν κατάφερε ποτέ να τον κατασκευάσει. Πέθανε το 1931 και μαζί του πέθανε και η μεταφυσική θεωρία του. Τα σχέδια του και ο «φανταστικός» μηχανισμός με τον οποίο πειραματιζόταν για χρόνια δεν βρέθηκαν ποτέ.

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...