ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

1 Πρέβεζα | Δωρεάν Μαθήματα Φωτογραφίας για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου



Μετά την πρωτοφανή ανταπόκριση στα σεμινάρια φωτογραφίας για παιδιά Γυμνασίου που διοργάνωσε τη χρονιά που μας πέρασε η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία – παράρτημα Πρέβεζας, αποφασίστηκε τη συνέχιση τους και αυτή την σχολική χρονιά για παιδιά Γυμνασίου αλλά και Λυκείου με απώτερο στόχο να καθιερωθούν σε μόνιμη βάση από εδώ και στο εξής.

Μέσα από θέματα αισθητικής, σύνθεσης, ιστορίας της φωτογραφίας, τους βασικούς σταθμούς στη σύγχρονη τέχνη και θεωρητικά ζητήματα που αφορούν στη φωτογραφία και γενικότερα την τέχνη, τα παιδιά θα βρουν τις αναφορές που χρειάζονται για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, τόσο μέσα από τα σεμινάρια, αλλά κυρίως με την πρακτική εξάσκηση στη φωτογραφία.

Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν από τον Νοέμβριο 2012 μέχρι τον Μάιο 2013, θα πραγματοποιούνται στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα, απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 12-18 ετών και είναι ΔΩΡΕΑΝ .


Για δηλώσεις συμμετοχής πληροφορίες κλπ μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα:

Βλαχοπούλου Άννυ τηλ. 6979.447006
Κορωναίου Κατερίνα τηλ. 6936.565270

http://zoixorisxrimata.blogspot.gr

 http://www.kala-nea.gr/

1 σχόλιο:

  1. Thanks for sharing your blog...An IT Administrator, otherwise known as a System Administrator, is responsible for the upkeep, configuration, and reliable operation of client computer systems, servers, and data security systems. The administrator ensures that internal IT structure of the enterprise remains up-to-date. Administrators avert possible cyber-attacks for greater productivity as per company policies and procedures.
    IT Administrator

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...