ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

0 Συγκλονιστικά μηνύματα που συνοδεύουν παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους

Γράμματα πλημμυρισμένα από απόγνωση και ικεσία από γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους όχι γιατί το ήθελαν αλλά γιατί δεν μπορούσαν να τα μεγαλώσουν.

Είναι μερικά από τα μηνύματα που συνόδευσαν νεογέννητα μωρά και βρέφη λίγων μόνο μηνών που οι γονείς τους μέσα στην σιωπή της νύχτας εγκατέλειψαν στην πόρτα ενός ορφανοτροφείου.

Τον Οκτώβριο του 1869, στην Νέα Υόρκη μια ομάδα από καλόγριες αποφάσισαν με την χρηματοδότηση της καθολικής εκκλησία να ανοίξουν ένα ορφανοτροφείο. Κάθε βράδυ στην πόρτα του κτιρίου άφηναν ένα άδειο καλάθι και σχεδόν κάθε πρωί, έβρισκαν στο εσωτερικό του, ένα μωρό. Μέχρι το τέλος του χρόνου οι καλόγριες είχαν να φροντίζουν 81 μωρά.

Δείτε την συνέχεια στο Good Story.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...