ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ομογενείς έχoυν ήδη καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του Ελληνικού χρέους και 50 δις για το Κυπριακό "BINTEO"

Βρίσκονται ήδη στην Τράπεζα Diamond & Diamont Banking Group του Καναδά και η μοναδική προϋπόθεση που βάζουν είναι η αναθεώρηση του συντάγματος!


"Τα ΜΜΕ των Αθηνών κάνουν το θέμα γαργάρα..
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.. "

 Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο. Σε λίγες μέρες μαθαίνουμε τα νέα αιματηρά μέτρα που ανοιχτά ομολογούν και πολιτικοί της κυβέρνησης ότι μπορεί να οδηγήσουν την οικονομία στην άβυσσο.

lamprakis2 από CDemo83

 

Ο πρόεδρος της οργάνωσης "End National Debt", Μανώλης Λαμπράκης έδωσε νέα συνέντευξη στο Tv Creta και λέει ότι η οργάνωση τους είναι έτοιμη να εξαγοράσει το δημόσιο χρέος. Το θέμα είναι η πολιτική εξουσία θα εξετάσει αυτή τη προσφορά αν ευσταθεί και αν ευσταθεί θα τη δεχτεί ή θα οδηγηθούμε σε εκποιήση της δημόσιας περιουσίας;

Στους aegeantimes.gr πριν από μερικές μέρες σας παρουσιάσαμε απομαγνητοφωνημένη την προηγούμενη συνέντευξη του κ.Λαμπράκη στο Tv Creta [άρθρο εδώ] ! Μια συνέντευξη που είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργάνωσης "End National Debt <<Στις 7 Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες πριν από την προθεσμία που είχαμε δώσει, ανοίχτηκαν δύο λογαριασμοί σε καναδικές τράπεζες. Κατετέθησαν 600 δις δολάρια για την Ελλάδα στον ένα λογαριασμό και 50 δις δολάρια για την Κύπρο>>.

Πρόκειται για κηδεμονευόμενους λογαριασμούς. Δηλαδή έχουν τεθεί κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να εκταμιεύσει ο <<κηδεμόνας>> ( η τράπεζα ) τα χρήματα προς εξαγορά του ελληνικού και κυπριακού χρέους.

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αποδεχθεί την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.

"Η εξαγορά του χρέους προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη του δανεισθέντος, δηλαδή της κυβερνήσεως, διότι αλλάζει ο δανειστής. Είπαμε δηλαδή ότι θα εξαγοράσουμε το χρέος, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάποιες πολιτικές αλλαγές με σκοπό την αναδιοργάνωση του ελληνικού κράτους", ανέφερε ο κ.Λαμπράκης.

Αναλυτικότερα οι δύο προϋποθέσεις είναι πρώτον να συμφωνήσει η κυβέρνηση το χρέος να περάσει στα χέρια ελλήνων μέσω αυτής της εξαγοράς και δεύτερον να πραγματοποιηθεί αναθεώρηση του συντάγματος. 



Δηλαδή να ψηφιστεί ανεξάρτητη συνταγματική βουλή υπό την επίβλεψη συνταγματολόγων και όχι με την εποπτεία του παρόντος πολιτικού συστήματος και στην συνέχεια να προκηρυχθούν εκλογές.

Ο κ.Λαμπράκης στην προσπάθεια που κάνει ο οργανισμός τους να βοηθήσουν και την Κύπρο, βρέθηκε εκεί τις προηγούμενες μέρες με ομάδα ειδικών μετά από επίσημη πρόσκληση του κύριου Χριστόφια. 
Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...