ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

2 Η οργή 4.000.000 Αθηναίων και 10.000.000 Ελλήνων χθες στο σύνταγμα...

Η οργή 4.000.000 Αθηναίων και 10.000.000 Ελλήνων ξεχείλιζε εχθές στην πλατεία συντάγματος από 500 άτομα, ίσως και λιγότερα.

Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν μια προσπάθεια για να ακουστεί η φωνή του Έλληνα και όλοι μας είχαμε ενημερωθεί γι' αυτήν εδώ και μήνες.

Αυτό τι σημαίνει;
Ότι ο νεοέλληνας τελικά δεν αποτελεί ένα λαό που θα πρέπει κανείς να τον παίρνει στα σοβαρά. Είναι δούλος της κακομοιριάς του και των προσωπικών του συμπλεγμάτων. Με πολύ πιο ήπια μέτρα λιτότητας από αυτά της Ελλάδας οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι ακόμα και οι Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους.

Γι' αυτό λοιπόν νεοέλληνα που εχθές προτίμησες τον καναπέ μη σε ξανακούσω να κάνεις τον έξυπνο ούτε να γκρινιάζεις που σου κόβουν τον μισθό, απλά συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις εδώ και χρόνια. Κάτσε στον καναπέ σου και βγάλε το σκασμό.Μην πεις '' δεν ήξερα''. Όλα τα ήξερες νεοέλληνα, ήσουν προετοιμασμένος, ενημερωμένος και προειδοποιημένος κι αυτό σε κάνει διπλά ένοχο.



Νεοέλληνα, σ' έχω δει να λιώνεις στο κρεβάτι με τις ώρες, να πιάνεται ο κώλος σου στις καφετέριες σ' έχω δει να τα '' σπας'' μέχρι πρωί σε ένα κλαμπάκι, να τρίβεις στο σώμα σου με σεξι πόζες το αντηλιακό στην παραλία. Σ' έχω δει να παριστάνεις τον έξυπνο αλλά είσαι ρηχός. Είσαι πολύ ρηχός άνθρωπος νεοέλληνα, επιφανειακός. 

Ο καθένας από εμάς λέει το δικό του σαν να είναι η άποψη που θα γραφτεί στην ιστορία. Όπως είπε κι ο Σεφέρης, ζούμε στον τόπο των παράλληλων μονολόγων.

Απλά μείνε κι άλλο παθητικός, αυτό σου αξίζει. Να είσαι για πάντα παθητικός. Προσπάθησε να καθαρίσεις την πληγή του εγωισμού σου γράφοντας σχόλια κάτω από κείμενα σε μπλογκς βρίζοντας εκείνον που τα έγραψε και σου λέει την αλήθεια.

Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω στον μεγάλο συγγραφέα Εμμανουήλ Ροΐδη.

Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Ελληνας.


2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi περιμενουν να βολευτουν,εστω και την τελευταια στιγμη,μηπως γινει κανα "κατι"
    και μπουν σε κανα δημοσιο...
    αλλα ξεχασα θα μας σωσει ο Αλεξης....
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...