ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

0 Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!Όχι, οι φωτογραφίες που θα δείτε στην συνέχεια δεν είναι επεξεργασμένες με το photoshop. Αυτό το αξιολάτρευτο «διπρόσωπο» γατάκι που ακούει στο όνομα «Venus» είναι πραγματικό και έχει ακόμη και σελίδα στο facebook (βρείτε την εδώ). 

Βρέθηκε σε μια φάρμα γαλακτοκομικών προϊόντων στη Βόρεια Καρολίνα και υιοθετήθηκε σχεδόν πριν από 3 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2009.

«Είναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα τόσο ευγενική, και έχει αυτό το νιαούρισμα που μοιάζει με νιαούρισμα μωρού αν και είναι 3 χρονών τώρα. Δεν ενοχλεί κανένα έπιπλο με τα νύχια της και δεν έχει κακές συνήθειες .. αυτή η γάτα είναι απλά τέλεια! «, λέει ο ιδιοκτήτης της πιο cool γάτας που γεννήθηκε ποτέ…Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Venus, η γάτα με τα δυο.. πρόσωπα!

Για τους άπιστους ο ιδιοκτήτης της γάτας έχει δημοσιεύσει και βίντεο στο Youtube. Δείτε το..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...