ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

0 Μπουτίκ με την επωνυμία «Hitler»… προκαλεί!

perierga.gr - Μπουτίκ με την επωνυμία "Hitler"... προκαλεί!
Ο κ. Rajesh Shah, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με ανδρικά ρούχα στην επαρχία Γκουτζαράτ της Ινδίας, αναφέρει ότι επέλεξε το όνομα για το κατάστημά του από το παρατσούκλι του παππού(!) του συνεταίρου του, που συνήθιζαν να τον φωνάζουν Χίτλερ.

«Δεν γνώριζα καν μέχρι σήμερα ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Χίτλερ. Ξέρω μόνο ότι ήταν ένας αυστηρός άνθρωπος. Μόλις πρόσφατα διάβασα γι’ αυτόν στο Διαδίκτυο», είπε στους Times της Ινδίας, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δεν περίμενα ότι το όνομα του καταστήματος θα προκαλούσε τόσες αντιδράσεις. Αυτό ήταν το παρατσούκλι του παππού του συνεταίρου μου επειδή ήταν αυστηρός άνθρωπος. Καμία σχέση δεν έχει με το Γερμανό δικτάτορα».perierga.gr - Μπουτίκ με την επωνυμία "Hitler"... προκαλεί!
Οι κάτοικοι της πόλης αλλά και η εβραϊκή κοινότητα της περιοχής έχουν αντιδράσει έντονα στην ονομασία, απαιτώντας την αλλαγή του ονόματος, αν και όλη αυτή η… φασαρία έχει αυξήσει κατά πολύ τις πωλήσεις του κ. Shah, αποτελώντας γι’ αυτόν την καλύτερη διαφήμιση!
perierga.gr - Μπουτίκ με την επωνυμία "Hitler"... προκαλεί!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...