ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

1 Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ...συλλογή των όμβριων υδάτων στο Όρεγκον της Αμερικής!


Russia Today

Γράφει ο Timothy A. Clary
Απόδοση: Πύρινος Λόγιος
Copyright Λόγιος Ερμής, 2012

Ένας άνθρωπος στο Όρεγκον της Αμερικής, αναμένεται να περάσει ένα μήνα στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε σε εννέα κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, κατηγορίες που σχετίζονται με την παράνομη χρήση ... νερού.

Ο Gary Harrington καταδικάστηκε αφού βρέθηκε ένοχος για "παράνομη" συλλογή νερού σε δική του αγροτική περιουσία...Ο Harrington, από το Eagle Point του Όρεγκον, αγωνίζονται για το δικαίωμά του να κάνει ό, τι θέλει με το δικό του νερό από το 2002. Εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία υπερασπίζεται τον εαυτό του σε δικαστικούς αγώνες από τους ισχυρισμούς της πολιτείας ότι οι τεχνητές λίμνες σε 170 στρέμματα του εδάφους παραβίασαν την τοπική νομοθεσία. Τελικά ο Harrington καταδικάστηκε σε 30 ημέρες στη φυλακή και πρόστιμο πάνω από $ 1.500.

Οι αρχές λένε ότι ο Harrington παραβίασε το νόμο με τη συλλογή απο φυσικό νερό της βροχής και χιονιού που έπεσε στην ιδιοκτησία του. Υπάλληλοι της Επιτροπή; Υδάτων Μέντφορντ αμφισβήτησαν ότι το νερό στην ιδιοκτησία του Harrington, έστω και αν ήρθε από τον ουρανό του ανήκει, διότι θεώρησαν πως ...εκλάπη από τον παραπόταμο που ρέει γύρω Crowfoot Creek και ως εκ τούτου υπόκειται στο νόμο 1925 που δίνει στο MWC (Επιτροπή Υδάτων Μέντφορντ) πλήρη κυριότητα και δικαιώματα.
Ως εκ τούτου οι εισαγγελείς ήταν σε θέση να υποστηρίξουν στο δικαστήριο - με επιτυχία - ότι τρεις σπιτικές λιμνούλες στην πίσω αυλή του Harrington παραβιάζουν το νόμο!

Για την πλήρωση των "τριών παράνομων δεξαμενών" και για την περιουσία του σχετικά με το νερό απορροής, ο Harrington καταδικάστηκε τελεσίδικα σε εννέα κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απο διοικητικό δικαστήριο. Ο ίδιος λέει ότι θα προσπαθήσει να ασκήσει έφεση, αλλά τελικά αποφάσισε να εκτίσει εν τέλει τη ποινή του σε διοικητική φυλακή . Έχει επίσης καταδικαστεί σε επιπλέον τρία χρόνια αστυνομικής επιτήρησης.

Σημείωση Ιστολογίου: Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην Αμερική, στη χώρα των... σύγχρονων "θαυμάτων"...

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...