ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

0 Ένας αφοσιωμένος πατέρας!

perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!Ο Rick van Beek από το Μίσιγκαν δεν υπήρξε ποτέ του λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής. Αντ’ αυτού κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, έπινε αρκετό αλκοόλ καθημερινά και μπαινόβγαινε στα μπαρ της περιοχής. Είχε δηλαδή όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν ταίριαζαν στο προφίλ ενός καλού πατέρα!


Ώσπου γεννήθηκε η 13χρονη σήμερα κόρη του Maddy, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, χωρίς να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει. Ο Rick έκοψε αμέσως όλες τις κακές συνήθειες και τις αντικατέστησε με τον αθλητισμό.

perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!
«Όταν η Maddy ήταν μόλις 3 μηνών οι γιατροί μάς ανακοίνωσαν για την παράλυση. Η μικρή δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να περπατήσει, μόνο χαμογελούσε όταν την πήγαινα βόλτα στο πάρκο και ο αέρας χτυπούσε το πρόσωπό της. Αποφάσισα τότε να συμμετέχω σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, προσφέροντάς της χαρά», λέει ο Rick.
perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!
Κάθε χρόνο ο αφοσιωμένος πατέρας παίρνει την κόρη του μαζί του σε μαραθωνίους, σε αγώνες ποδηλασίας ή καγιάκ. Και αφού η ίδια δεν μπορεί να περπατήσει, ο Rick ή την κουβαλάει στα χέρια του μέχρι να τερματίσει ή την βάζει να καθίσει στο ειδικό αμαξάκι, το οποίο σέρνει πίσω από το ποδήλατό του, ή στο ειδικά διαμορφωμένο καγιάκ σε αγώνες κολύμβησης!
perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!
«Είναι η καρδιά μου και είμαι τα πόδια της», λέει ο Rick. Άλλωστε η περίφημη ομάδα που έχει δημιουργήσει -η «Maddy Team», προκειμένου να συμμετέχει στους διάφορους αθλητικούς αγώνες, μετράει πολλές επιτυχίες. Όμως, η κατάταξη σε κάποιον αγώνα δεν έχει σημασία, «το σημαντικό είναι το χαμόγελο τής Maddy», λέει ο ίδιος.
perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!
perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!
perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...