ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

0 Αέρας σε… κονσέρβα από διάφορες πόλεις!

perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
Αν και ακούγεται αρκετά αστείο και πολύ παράξενο, ο Τσέχος φωτογράφος Kirill Rudenko πουλάει… κονσερβοποιημένο αέρα από διάφορες πόλεις, σε μια προσπάθεια να «διώξει το στρες και να θεραπεύσει τη νοσταλγία», όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Kirill κλείνει σε μια κονσέρβα τη χαρακτηριστική μυρωδιά μιας γνωστής και αγαπημένης πόλης του κόσμου, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να μυρίζει γύρω του το άρωμα του Παρισιού, του Βερολίνου ή της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, όποτε θελήσει.perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
«Λίγο από την Παναγία των Παρισίων και τη Μονμάρτρη, τον Πύργο του Άιφελ και τις γειτονιές του Παρισιού, όλα τα αναγνωρίσιμα αρώματα της παριζιάνικης πόλης μπαίνουν σε ένα κουτάκι και διατίθενται σε… νοσταλγούς ταξιδιώτες αλλά και σε όσους θέλουν να έχουν ένα ενθύμιο μαζί τους από την πόλη που ταξίδεψαν», λέει ο φωτογράφος.
perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
Προς το παρόν υπάρχει αέρας από τη Νέα Υόρκη, τις γνωστές γειτονιές του Μανχάταν, το Βερολίνο, την Πράγα, τη Ρίγα, το Παρίσι και τη Σιγκαπούρη, ενώ αναμένεται να προστεθούν στη λίστα… αέρηδες και από άλλες πόλεις του κόσμου.
perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
Εμπνευσμένος από τον «ασκό του Αιόλου», ο Kirill έχει διάθεση να πλημμυρίσει το σπίτι ή το γραφείο μας όχι, βέβαια, με… αέρα κοπανιστό, αλλά με τις αναγνωρίσιμες αυτές μυρωδιές που χαρακτηρίζουν ορισμένες πόλεις στις… μύτες των επισκεπτών τους. Όσο για την τιμή της κονσέρβας; Μόλις οκτώ ευρώ έκαστη, για να νοσταλγείτε χωρίς τύψεις!
perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!
perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...