ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

0 «Τρομακτική» πισίνα στο κενό!

perierga.gr - "Τρομακτική" πισίνα στο κενό!
Το «νεόκοπο» ξενοδοχείο «Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao» στη Σαγκάη μπορεί να βραβεύτηκε ήδη ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της αλυσίδας Holiday Inn, όμως, πέρα από την πολυτέλεια των χώρων και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, ξεχωρίζει για την… special πισίνα του.

Αν και έχουμε θαυμάσει διάφορες πισίνες, σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, σχεδίων και μεγεθών, σε ασυνήθιστα μέρη και παράξενες τοποθεσίες, η πισίνα του εν λόγω ξενοδοχείου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.



perierga.gr - "Τρομακτική" πισίνα στο κενό!
Κατασκευασμένη στον 24ο όροφο του ξενοδοχείου, η πισίνα μοιάζει από μακριά σαν ένα μεγάλο μπαλκόνι που προεξέχει από τον τοίχο, με τη διαφορά ότι περιέχει στο εσωτερικό του νερό και έχει μήκος 30 μέτρα, ενώ η θέα στον ουρανό και τη γη κόβει την ανάσα!
perierga.gr - "Τρομακτική" πισίνα στο κενό!
Ο γυάλινος πάτος επιτρέπει στους χρήστες να θαυμάζουν κάτω από τα πόδια τους τούς δρόμους και τους περαστικούς, ενώ εδώ τα… μακροβούτια δίνουν και παίρνουν! Απαραίτητο «αξεσουάρ» η μάσκα και ο αναπνευστήρας για να έχει η… απόλαυση της θέας μεγαλύτερη διάρκεια!
perierga.gr - "Τρομακτική" πισίνα στο κενό!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...