ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

0 Οι Πέτρες του Javier Cabrera

eik.02Ο Javier Cabrera (1924 – 30 Δεκ. 2001) ένας Περουβιανός γιατρός που περιποιούνταν τους φτωχούς Ιντιος με αμοιβή συνήθως κάποια τρόφιμα, έλαβε το 1961 σαν δώρο γενεθλίων μια πέτρα. Ήταν από Ανδεσίτη ένα ηφαιστειογενές πάρα πολύ σκληρό πέτρωμα. Η πέτρα είχε μια χειροποίητη παράσταση, έδειχνε κάτι πολύ, μα πολύ παλιό.

Έκτοτε ο γιατρός αντί να παίρνει αμοιβή κανένα αυγό από τους πάμφτωχους Indios προτιμούσε καμιά πέτρα από αυτές που τις χρησιμοποιούσαν για να φράζουν τα κοτέτσια τους ! Αυτές οι πέτρες έχουν μια πατίνα στις χαρακιές τους που δείχνει πόσο απίστευτα παλιές είναι.

Είναι ο ιδρυτής της Ιατρικής Σχολής του Ica National University, και βραβεύτηκε σαν «Favorite Son of Ica City,» το 1988. Για πάνω από 40 χρόνια ο συμπαθής γιατρός μελετούσε τις εγχάρακτες πέτρες του Ica. Συνέλεξε πάνω από 11.000 πέτρες από την άνυδρη έρημο των υψιπέδων του Περού στο ιδιωτικό του μουσείο. Η αποκρυπτογράφηση του μηνύματος των πετρών έγινε το έργο της ζωής του. Αν και οι θεωρίες του δεν συμφωνούσαν με την μοντέρνα Αρχαιολογία (!!!) ο γιατρός δεν έπαψε να μοιράζεται τα ευρήματα του με τα ενδιαφερόμενα μέρη και σύντομα άνοιξε το μουσείο του στο κοινό.


Η πέτρινη βιβλιοθήκη του Cabrera είναι οργανωμένη έτσι που περιλαμβάνει φυσικές και κοινωνικές επιστήμες (φυλές του ανθρώπου), (φυσικές) προϊστορικά ζώα, γεωγραφία (χαμένες ήπειροι), και προφητείες (την γνώση για μια παγκόσμια καταστροφή).

Οι πέτρες δείχνουν μια ποικιλία από σκηνές: Δεινόσαυροι που επιτίθεται ή βοηθούν τους ανθρώπους. Προχωρημένη τεχνολογία, προχωρημένες ιατρικές επεμβάσεις (καισαρικές τομές, μεταμόσχευση καρδιάς με χρήση αίματος από έγκυες γυναίκες της αυτής ομάδος αίματος, μεταμόσχευση εγκεφάλου κλπ). Χάρτες και σεξουαλικές παραστάσεις. Παλαιοντολόγους, αστρονόμους τα δυο ημισφαίρια του πλανήτη και άλλα. Παρ όλες τις αντιρρήσεις που θα μπορούσε να έχει κανείς δείχνουν μια πολύ ιδιαίτερη γνώση. Τράβηξε την προσοχή ανθρώπων που διερωτώνται για πολλές απόψεις της σύγχρονης επιστήμης. Διάβασε  επίσης Άνθρωποι Και Δεινόσαυροι Συνυπήρχαν

Ο Cabrera προσπάθησε να ενώσει τις πολλές σκηνές σε ένα διήγημα, και από εκεί να αποκωδικοποιήσει την ιστορία του πολιτισμού που πίστευε ότι έφτιαξε τις πέτρες. Πίστευε ότι η αρχαία τεχνολογία ανήκε σε αυτούς που ονόμαζε Γλυπτογλυφικούς Ανθρώπους. Μια εξωγήινη φυλή που έφτασε πολύ παλιά για να συνυπάρχει με τους δεινοσαύρους και κατασκεύασαν γενετικά τον μοντέρνο άνθρωπο. Δες κι εδώ  Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική

Ο Dr. Cabrera πίστευε ότι σε κάποιο διάστημα αφότου δημιούργησαν τους ανθρώπους και τα Μεγαλιθικά μνημεία, οι αρχαίοι αστροναύτες έφυγαν, ενεργοποιώντας τις κοντινές γραμμές Nazca σαν διαστημοδρόμιο βασιζόμενοι στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Ολόκληρη η περιοχή αποτελείται από σιδηρούχα ορυκτά που συγκεντρώνουν μαγνητική ενέργεια, δημιουργώντας ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τεράστιας ισχύος.

Ο Dr. Cabrera συνέχισε την έρευνα του με γεωλόγους για να ερμηνεύσει τους χάρτες που υπάρχουν σε αρκετές πέτρες και που δείχνουν τα ημισφαίρια της Γής με περίεργο τρόπο (μεταξύ αυτών δείχνουν την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό και την ήπειρο Mu στον Ειρηνικό). Μερικές γωνίες και μάζες ξηράς έδειχναν γνωστές, αλλά οι περισσότερες έδειχναν παραμόρφωση σε παράξενα σχήματα. Χρησιμοποιώντας υπολογιστές είδαν ότι οι χάρτες ήταν ακριβείς, δείχνουν την Γή όπως ήταν πριν 13.000.000 χρόνια στην προ παλαιολιθική εποχή.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες και θα εκπλαγείτε, καλή διασκέδαση και ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τι παραμύθια διδάσκουν στα σχολεία και στα πανεπιστήμια ! …και διάβαστε ακόμη TERRA PAPERS μια σύνοψη

Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
eik.01
Η ιστορία της Kathy Doore ή Labyrinthina : Είχα πάντοτε ένα ενδιαφέρον για τις προ-Κολομβιανές αρχαιότητες και έχω ταξιδέψει στο Περού σε αρκετές περιπτώσεις, Η έρευνα μου με τους λαβυρίνθους με έφερε αρχικά στην Νάζκα του Περού για να επισκεφτώ τις εκπληκτικές λαβυρινθώδεις γραμμές στην πάμπα της Νάζκα. Στο πρώτο μου ταξίδι συνάντησα τον Dr. Javier Cabrera στο ιδιωτικό του μουσείο και σπίτι στο χωριό Ica, που βρίσκεται βόρεια από τις περίφημες γραμμές Nazca κοντά στον Παν-Αμερικανικό αυτοκινητόδρομο.
 
Ο Dr. Cabrera μου έδειξε την απέραντη συλλογή του από αρχαίες γλυπτές πέτρες, τις οποίες ονόμαζε «γλυπτόλιθους». Σύμφωνα με τον Dr. Cabrera οι πέτρες είναι μια σοφιστικέ βιβλιοθήκη που απέμεινε από ένα αρχαίο πολιτισμό, δείχνοντας γλυπτές εικόνες από ιατρικές μεταμοσχεύσεις, μεταγγίσεις αίματος, παράξενα ζώα (περιλαμβάνονται και δεινόσαυροι) και ανεπτυγμένη τεχνολογία. Τακτοποιημένη θεματικά, η πέτρινη βιβλιοθήκη περιλαμβάνει τις φυλές των ανθρώπων, αρχαία ζώα και την γνώση μιας παγκόσμιας καταστροφής.

Ο γιατρός πέρασε περισσότερα από σαράντα χρόνια προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει το μυστήριο των πετρών. Η πρώτη ήρθε στην κατοχή του όταν του την χαρίσανε μια στα γενέθλια του σαν πρές παπιέ. Θυμάται ότι ο πατέρας του είχε μια μικρή σκαλισμένη πέτρα που βρήκε στα χωράφια την δεκαετία του 30 και η οποία από τότε είχε εξαφανισθεί. Παλιά Ισπανικά χρονικά αναφέρουν παρόμοιες πέτρες που βρεθήκανε σε τάφους προ της ανακαλύψεως της Αμερικής και την κατάκτηση της. Παρόμοιες πέτρες βρεθήκανε στην Nazca να εκτίθενται στο τοπικό μουσείο.

Η συλλογή του Cabrera απαριθμεί πάνω 11.000 γλυπτές πέτρες, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν πάνω από 15.000. Αυτή η τεράστια ποσότητα βρέθηκε όταν ο ποταμός Ica ξεχείλισε καταστρέφοντας ένα κοντινό βουνό, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη σπηλιά. Ένας αγρότης υποστήριξε ότι βρήκε την σπηλιά αλλά δεν αποκάλυπτε την τοποθεσία. Τα νέα του ευρήματος προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ερευνητών και τα μάτια του κόσμου στραφήκανε στο Ica. Στην συνέχεια το BBC παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ για την ανακάλυψη προκαλώντας την υπερβολική προσοχή της Περουβιανής κυβέρνησης. Κάτω από την πίεση της αστυνομίας και της αρχαιολογικής υπηρεσίας, η κυβέρνηση συνέλαβε τον αγρότη γιατί πουλούσε τις πέτρες. Αντιμετωπίζοντας πολύχρονη φυλάκιση ο αγρότης άλλαξε την κατάθεση του και ισχυρίστηκε ότι σκάλισε μόνος του και τις 15.000 πέτρες. Οι πέτρες χαρακτηρίστηκαν απάτη και η κυβέρνηση θεώρησε το θέμα λήξαν. Η ζωή στον Ica ξαναγύρισε στον κανονικό της ρυθμό και η ιστορία συνέχισε.

Υποστηρίχθηκε ότι οι υψηλές τεχνολογικές γνώσεις των σκηνών αψηφούν το ότι κάποιος με μικρή η καθόλου γνώση και χωρίς μια βαθειά κατανόηση πολύπλοκης επιστημονικής γνώσεως θα μπορούσε ποτέ να αναπαραστήσει τις εικόνες με τόση ακρίβεια. Μάλιστα σημειώθηκε ότι ο αγρότης θα έπρεπε να σκαλίζει μια πέτρα κάθε μέρα για 40 χρόνια για να παραγάγει όλη την βιβλιοθήκη. Οι πέτρες είναι από ένα είδος Ανδεσίτη (μια τοπική πέτρα των ποταμών) με μια πατίνα φυσικής οξειδώσεως. Εργαστήρια στην Γερμανία επιβεβαίωσαν ότι οι τομές στα γλυπτά είναι πάρα πολύ αρχαίες. Απολιθώματα που βρεθήκαν στην περιοχή από σπασμένα κόκκαλα είναι εκατομμυρίων ετών παλιά.

Ο Cabrera θεωρούσε ότι ο γλυπτολιθικός άνθρωπος κατείχε υψηλές τεχνικές στις ιατρικές διαδικασίες, και είχε ανακαλύψει τα μέσα να υπερνικά την απόρριψη των μεταμοσχευμένων οργάνων και χρησιμοποιούνται μόλις τώρα στην μοντέρνα ιατρική. Σε μια σειρά από πέτρες βλέπουμε την απομόνωση και την εξαγωγή κυτταρικού υλικού από τον πλακούντα μιας εγκύου γυναίκας με την εκ νέου εισαγωγή του υλικού στον ασθενή που έχει υποστεί μεταμόσχευση για να εξουδετερωθεί η πιθανότητα απορρίψεως του οργάνου.

Τεχνητά συστήματα υποστηρίξεως ζωής φαίνονται με την χρήση μιας άγνωστης ενέργειας που περνά από σωλήνες μέσα από τους χειρουργούς. Φαίνεται δουλειά με τους γενετικούς κώδικες και την επιμήκυνση της ζωής. Αρτηρίες φαίνονται να επανασυνδέονται σε επαναπορροφητικούς σωλήνες που ενεργοποιούν την φυσική αναγέννηση των κυττάρων. Υπάρχουν περιγραφές καισαρικής τομής με μια μορφή αναισθησίας.

Σε άλλες παραστάσεις, τέσσερις πέτρες δείχνουν τα ημισφαίρια της Γής τα οποία δείχνουν την ύπαρξη αγνώστων ηπείρων (της Ατλαντίδος και της Mu) οι οποίες σήμερα παραμένουν μέρος της μυθολογίας του συλλογικού ασυνειδήτου μας. Υποστηρίζοντας την θεωρία των αρχαίων ηπείρων ο συνταγματάρχης James Churchward, ανακάλυψε διάφορες ιερές Θιβετανικές πήλινες πλακέτες που δείχνουν δύο άγνωστες ηπείρους μια από κάθε πλευρά της σημερινής Αμερικής.

eik.02  eik.03
eik.14eik.05eik.06eik.04   
eik.13
eik.07  
Ο Πλάτωνας και ο Πυθαγόρης, μίλησε για την χαμένη ήπειρο της Ατλαντίδος, όπως το κάνουν και αρχαία αρχεία της Ανατολής. Ο εξερευνητής William Niven ανακάλυψε πετρογλυφικά στο Yucatan που δείχνουν μια ανεξήγητη διαμόρφωση στερεάς Γής στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό ωκεανό, που πιστεύεται ότι είναι η Ατλαντίδα και η Mu. Μόνον τελευταία συμφωνούν οι επιστήμονες με την θεωρία της μετακινήσεως των ηπείρων, ότι η Αμερική, η Ασία και η Αφρική είχαν τελείως διαφορετικά σχήματα από ότι σήμερα. Με την βοήθεια των γεωλόγων, ο Cabrera βεβαιώθηκε ότι οι ήπειροι όπως φαίνονται στις πέτρες είναι ακριβείς, δείχνουν όπως ήταν η μορφή τους εκατομμύρια χρόνια πριν.

Ο Cabrera πιστεύει ότι ο Γλυπτολιθικός άνθρωπος ήξερε για την ύπαρξη ζωής σε μακρινά αστέρια και κατείχε τεχνικές συσκευές για διαστημικά ταξίδια χωρίς την χρήση καυσίμων, όπως εμείς τα γνωρίζουμε. Πολλές πέτρες δείχνουν εικόνες από τις πεδιάδες της Νάζκα που ο Cabrera εξηγεί ως διαστημοδρόμιο βασισμένος στην τιθάσευση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για την προώθηση των διαστημοπλοίων. Θεωρεί ότι η Γή εκείνο τον καιρό ήταν πολύ διαφορετική από ότι είναι σήμερα, με 80% ξηρά και πολύ λίγο νερό.

Η πλανητική κατάσταση χειροτέρεψε λόγω μιας αυξήσεως του επιπέδου της θερμότητας στην ατμόσφαιρα, και από το γεγονός ότι η ηλιακή ενέργεια δεν μπορούσε να διαφύγει την ομίχλη των ατμών που μπλοκάριζε την ακτινοβολία πίσω στο διάστημα. Ο Γλυπτολιθικός άνθρωπος προσπάθησε να χειραγωγήσει τους βιολογικούς κύκλους της φύσεως αλλά τελικά κατακλυσμικά γεγονότα είχαν σαν αποτέλεσμα μετακινήσεις των τεκτονικών πλακών, μαζικές πλημύρες και την μετακίνηση των ηπείρων.

Καθώς ο αρχαίος πολιτισμός ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει την Γή, διάλεξαν σαν προορισμό τους ένα πλανήτη σε ένα σύστημα που ανήκε στον αστερισμό των Πλειάδων που γνώριζαν καλά, άλλωστε ήταν η αρχική πατρίδα τους. Μια μεγάλη πέτρα στην βιβλιοθήκη του Cabrera δείχνει τα ημισφαίρια ενός πλανήτη που έχει νοήμονα ζωή και ικανότητες διαστημοπλοίας. Μια εκπληκτική πέτρα δείχνει ένα άνδρα να κοιτά στους ουρανούς μέσω ενός τηλεσκοπίου προβάλλοντας την «γνωστική του ενέργεια» στον κόσμο για να συλλάβει μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας που συμβολίζεται με διαγράμματα πάνω σε πυραμίδες. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιούταν για αποθήκευση, συσσώρευση και διανομή μιας άγνωστης «δυνάμεως» που μπορούσε να απελευθερωθεί προς τα έξω στον κόσμο και να επηρεάσει τα ουράνια φαινόμενα.

Μια τεράστια πέτρα με τέσσερα γλυπτά δείχνει μια ακολουθία διαστρικών διαστάσεων. Ένας φανταστικός κομήτης ακολουθεί μια ασυνήθιστη τροχιά (που προκάλεσε καταστροφικές διαταραχές), μια δακτυλιοειδή έκλειψη του Ήλιου, τους πλανήτες Δία, Αφροδίτη, το Νεφέλωμα Κεφαλή του Αλόγου (Horsehead Nebula), και δεκατρείς αστερισμούς μεταξύ των οποίων τις Πλειάδες. Ο Cabrera πίστευε ότι η ενέργεια του κομήτη χρησιμοποιήθηκε ως σφεντόνα για να εκτοξεύσει το σκάφος τους στην πατρίδα τους στην κατεύθυνση της τροχιάς του πλανήτη. Το 1973 είδαμε τον κομήτη Kohoutek και οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ήταν ένα γεγονός που δεν θα βλέπαμε ποτέ ξανά. Ένας κομήτης με ασυνήθιστη τροχιά, που έγινε κατά την διάρκεια μιας ηλιακής εκλείψεως όπου οι πλανήτες Αφροδίτη και Δίας φαινόντουσαν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Cabrera υποστηρίζει ότι ο Kohoutek είναι πιθανώς ο ίδιος κομήτης του γλυπτολιθικού ανθρώπου.
Ο γιατρός θεωρούσε ότι η κοντινή πάμπα της Νάζκα γαιωμορφοποιήθηκε σαν ένα πεδίο μαγνητικής εκτροπής. Ένα φαινόμενο όπου ένα κινούμενο αντικείμενο μέσα σε ένα ηλεκτρικό φορτίο θα αναπηδήσει σε μια επιφάνεια με ίδιο φορτίο. Αυτό το πεδίο διαπέρναγε την πάμπα, σχεδιασμένο να απωθεί τα σκάφη προς το διάστημα. Ένα γλυπτικό ειδικά μοιάζει με πηνίο του οποίου ο σκοπός, όπως πιστεύει ο γιατρός, ήταν να ενισχύει την δύναμη του ρεύματος που δημιουργούσε ένα ισχυρό αποτέλεσμα απογειώσεως. Ο Cabrera πίστευε ότι οι περίφημες γραμμές της πάμπα της Νάζκα ήταν κατασκευασμένες σε ένα χαμηλότερο επίπεδο κάτω από την σημερινή επιφάνεια.

Ότι βλέπουμε σήμερα είναι ένα σκιώδες φαινόμενο του αρχικού προτύπου. Θεωρεί ότι τα σύμβολα ήταν μαγνητικά τυπωμένα στην επιφάνεια δημιουργώντας μια δύναμη ικανή να τα συντηρήσει και να τα προστατεύει από φυσικές καταστροφές. Αυτό το μαγνητικό πάζλ θα συνέχιζε να λειτουργεί για πάντα τραβώντας αφαιρετικά υλικά στο σχέδιο, κρατώντας στην επιφάνεια μια σκιά του προηγούμενου εαυτού του. Πολλές χαράξεις στην πέτρες δείχνουν σκάφη να αιωρούνται σε ένα ηλεκτρομαγνητικό μαξιλάρι του οποίου το ενεργητικό πεδίο ελέγχεται και από την ίδια την επιφάνεια του πλανήτη και από το σκάφος.

Με το να υπάρχουν πάνω από 15.000 πέτρες και θεωρίες για εξωγήινες ευφυΐες, η διαμάχη εξακολουθεί γύρω από τις Πέτρες του Ica.Όσον αφορά την Περουβιανή κυβέρνηση το θέμα θεωρείται λήξαν. Όμως το αίνιγμα των Πετρών του Ica δεν θα εξαφανιστεί τόσο απλά. Ο δόκτωρ Javier Cabrera υπέκυψε στον καρκίνο στις 30 Δεκεμβρίου του 2001. Η κόρη του Ευγενία συνεχίζει την κληρονομιά του.

Τα μέλη είναι ένα ενιαίο κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας και παίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στην διατήρηση της έρευνας του Dr. Javier Cabrera και της Λίθινης Βιβλιοθήκης του Ica με ενεργητικό ρόλο. Κάθε ένας που επιθυμεί να διατηρήσει, να υποστηρίξει και να ασφαλίσει την Λίθινη Βιβλιοθήκη για τις μελλοντικές γενεές, μπορεί να γίνει μέλος. Για να γίνετε, αν επιθυμείτε Μέλος του Ica Stones Association στείλτε μια δωρεά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Eugenia Cabrera, Director
The Ica Stones Association
Bolivar 170-Plaza de Armas
Ica, Peru
South America
We thank you for your gracious support.
Eugenia Cabrera

eik.08   eik.09
 
eik.12  eik.15
eik.16  eik.17
eik.18  eik.19
eik.20  eik.21
eik.22 
eik.24   
 
  eik.29
 
  eik.36  eik.33
Αναρτήθηκε από Ion Maggos
http://www.terrapapers.com/
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...